Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Pajić i Ivan Vrdoljak

Voditelji emisije RTL Danas iznenadili gledatelje simboličnom gestom solidarnosti s Ukrajinom

Foto: RTL
1/2
25.02.2022.
u 12:09

- U Kijevu je bila i naša ekipa, Leona Šiljeg i Ivan Borojević, za koje smo strahovali. I ovo je bio naš način da svima njima damo podršku i pokažemo da smo uz njih - kazala nam je glavna urednica Informativnog programa RTL Hrvatske Željka Marijanović.

Zbog jučerašnje ruske invazije na Ukrajinu mnoge su gledateljice i gledatelji veći dio dana pratili sve moguće medije kako bi doznali što više informacija o tom događaju koji je izazvao osudu s gotovo svih strana svijeta, kao i podršku Ukrajini u obrani njene neovisnosti. Nije stoga čudno da se sinoć s velikim zanimanjem gledalo i slušalo i središnje večernje informativne emisije naših triju nacionalnih televizija, HTV-a, Nove TV i RTL-a.

A pritom se dalo zamijetiti da se RTL jedini odlučio za malu simboličnu gestu solidarnosti s ukrajinskim narodom. Naime, voditelji sinoćnje emisije RTL Danas - Jelena Pajić i Ivan Vrdoljak - bili su odjeveni u bojama ukrajinske zastave. Tako je Jelena Pajić ispod plavog sakoa imala košulju žute boje, dok je Ivan Vrdoljak uz plavi sako i bijelu košulju imao i kravatu s decentnim uzorkom, plavim i žutim prugicama.

Foto: RTL/Screenshot

-  U četvrtak 24. veljače 2022. u Europi su se ponovno čule sirene za zračnu i opću opasnost. Ponovno su djeca, žene, starci trčali u skloništa i bježali iz svojih domova zbog nekih neobjašnjenih odluka. Sve je toliko podsjećalo na ono što se događalo u Hrvatskoj početkom 90-tih. U Kijevu je bila i naša ekipa, Leona Šiljeg i Ivan Borojević, za koje smo strahovali. I ovo je bio naš način da svima njima damo podršku i pokažemo da smo uz njih - pojašnjavajući zašto su donijeli odluku da na taj mali simboličan način, bojama odjeće voditelja svojih vijesti, pošalju poruku solidarnosti i ljudima u Ukrajini, ali i svojim kolegama dopisnicima iz te zemlje zahvaćene ratom, kazala nam je danas glavna urednica Informativnog programa RTL Hrvatske Željka Marijanović.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Komentara 4

Avatar alien79
alien79
12:22 25.02.2022.

Ko gleda te propagandiste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije