Ekskluzivno

Voditeljica Big Brothera Marijana Mićić: Nisam razaračica brakova

'micic1_nnn_sce_050912'
Foto: Privatni album
1/5
14.09.2012.
u 11:00

Voditeljica Big Brothera osam je dana uživala na našoj obali, a kad se vratila u Srbiju, dočekali su je napisi da je njezin dečko zbog nje izbacio ženu i djecu iz stana

Srpska voditeljica i glumica Marijana Mićić, koju je naša publika upoznala kao suvoditeljicu Antonije Blaće u reality showu Big Brother, ovo je ljeto iskusila i gorku i slatku stranu života slavnih. Naime, nakon osmodnevnog uživanja s prijateljicama na Jadranskoj obali u Srbiji ju je dočekao skandal. Bivša supruga njezina dečka Ognjena Milunovića u medijima je žestoko napala Marijanu. Jasna Milunović izjavila je da zbog nje s djecom ne može u stan u kojem je živjela s bivšim suprugom te da Ognjen Milunović ne daje novac za djecu jer ga troši na Marijanu.

– Moja djeca sada žive u stanu moje majke u lošim uvjetima, posljednjih godinu dana Ognjen je svoju djecu vidio samo dvaput, i to uvijek u Marijaninoj prisutnosti – izjavila je za srpski Svet Jasna Milunović i dodala: – Nisam ni mislila da će mi Marijana prići i reći: \'Dobar dan, ja sam Marijana Mićić, rasturačica brakova!\' No Ognjen na nju troši sav novac, a djeci ne daje ništa. Namjeravam ga tužiti da dobijem stan zbog svoje djece kako bi ponovno živjela tamo gdje su rođena!

Srpska glumica odlučila je u intervjuu ispričati svoju stranu priče i ustvrdila je da je žrtva zlih jezika. Naime, Marijana Mićić kaže kako živi sama u svom stanu. Na ljetovanje je išla s prijateljicama, i Ognjen, njezin dečko, nije potrošio ništa na nju. Marijana kaže da najnormalnije zarađuje i živi svoj život i da su je laži objavljene u srpskim medijima povrijedile.

– Sve su to neistine. Ja živim u svom stanu koji sam kupila prije nekoliko mjeseci. Prije toga bila sam u obiteljskoj kući kod svojih roditelja – objasnila je svoju stambenu situaciju.

Što se tiče životnog partnera Ognjena, ova ljubavna afera nije utjecala na njihov odnos.

– S njim sam u vezi skoro dvije godine i naš je odnos nepromijenjen. Sa svojom ženom rastao se prije našeg upoznavanja – govori Marijana koja, unatoč tome što su na nekim portalima izjave Ognjenove bivše supruge neugodno usmjerene protiv nje, ne namjerava tužiti gospođu Milunović.

– Nju ne krivim ni za što, nje mi je žao. No protiv novina koje su objavile razne laži i pojedinih novinara podnijet ću tužbu – uzrujana je Marijana koja nastavlja: – Sve što je rekla više govori o njoj nego o meni. Dosta je kontradiktorna u svom izlaganju, ali opet, kažem, krivim novinare koji su bez ikakve provjere i mog komentara u javnost iznijeli gomilu laži.

Marijana nam je priznala da se s bivšom suprugom svog partnera i susrela, no, na savjet svog odvjetnika, odlučila je šutjeti o onome o čemu su razgovarale. U srpskim pak medijima priča se da se Marijana bivšoj supruzi svog dečka požalila na njegovo ponašanje i kako je i ona zaključila da se Ognjen ne ponaša kako priliči prema svojoj djeci. Na sve ove izjave, Marijana odmahuje rukom.

– Kad sam vidjela sve te napise, bila sam šokirana, ali što sam više čitala tekstove, bilo mi je sve smješnije.

No 29-godišnjakinja je odlučila da se ovom aferom više neće opterećivati. Ispred nje je nova kazališna sezona pa od listopada nastavlja s probama i predstavama. I na televiziji je čeka novi angažman u emisiji \"Dnevni magazin\". I dok će ovo ljeto možda pamtiti po aferi koja joj je protresla život, u pamćenju će joj ostati i ono lijepo - uživanje na našoj obali ostat će joj kao svijetla točka.

– Zaista sam uživala. Obišla sam Hvar, Brač, Vis, Trogir i Split. Priroda i more nestvarno su lijepi gdje god smo išle, a što se tiče provoda, u najljepšem mi je sjećanju ostao Hvar.

Kako je s kolegicom iz Big Brothera Antonijom Blaće ostala u kontaktu nakon showa, javila se kad je bila u blizini njezina rodnog Šibenika.

– Nažalost, za jedan dan smo se mimoišle na Hvaru zbog čega mi je jako žao. Nisam je vidjela nekoliko mjeseci otkad je posljednji put bila u Beogradu, ali obećala je da će brzo doći - s veseljem kaže Marijana.

Našu je obalu prošla brodom pa je odlično upoznala skrivene uvale i osamljene plaže.

– Po gradskim plažama slabo smo išli. Obično bismo doplovile do neke uvale ili smo se kupali na otvorenom moru. Od klubova, jedino smo posjetili hvarski Hula hula i tu smo se zaista fenomenalno provodili.

Ljubav između Jadrana i Marijane traje već godinama, kao klinka dolazila je stalno i mnoga je ljeta provela na našim plažama.

– Na Hvaru i Braču bila sam kao mala. Evo, sad sam opet došla nakon dvadeset i kusur godina i to me jako usrećilo. Prvi put sam obišla Split i prelijep je grad. Noću nismo izlazili. Uglavnom smo sjedili po vinarijama u Starom Gradu, na Hvaru i u Trogiru. Tako da od noćnih provoda nije bilo ništa, ali zato smo fenomenalno jeli gdje god smo sjeli – zadovoljna je Marijana Mićić.

Ključne riječi

Komentara 20

ĆA
ćaćaća
13:17 14.09.2012.

"poštene" fufice kojima je hotel visoke klase radno mjesto:)

ĆA
ćaćaća
13:18 14.09.2012.

ok može i jahtica malo uglednija:))

Avatar MENSA
MENSA
12:05 14.09.2012.

«FLOJSA» Nekada smo ovakve «dame nazivali» «flojse» i sve je bilo ……jasno. Svi ovakvi «modeli» današnjih žena samo su ( malo «sofsticiranije») prostitutke i ništa drugo. Preko «kreveta»» se «probijaju», rade «karijeru» stiču «uticaj», «pozicije», «naslovnice», «intervjue», postaju «voditeljice», «komentatorice,, «PR», «zvijezde koje dolaze» i …….tome «slično»!. Za pravo, u ovom, otvorenom «tržišnom» vrjednosnom sustavu, jedino je pitanje zbog čega ovakve «ženske» ne nose na svojoj odjeći naljepnicu sa svojim «ponudom» i cjenikom? «Ono» po satu , po «ubodu» itd. itd….!!!! Stvarno zašto «to» one nemaju na sebi???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije