Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mile kekin:

Volio bih da moja djeca slušaju kvalitetnu glazbu, a ne cajke

pivo (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
03.02.2012.
u 08:00

– Ovo je prvi put u povijesti domaćih spotova da se pojavljuje čak 50 statista, a u spotu prvi put imamo i golotinju. Upozoravam sve koji su osjetljivi na gola muška tijela da se odmaknu od ekrana kad vide da se vrti naš novi spot.

– Obično za Dan žena nastupaju uglađeni sredovječni muškarci u bijelom odijelu s ružom zakvačenom za rever, ali mi publici nećemo pružiti takav ugođaj. S druge strane, pozivam što više djevojka da se pojave na koncertima Hladnog piva 8. i 9. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture – rekao je Mile Kekin. Četrdesetogodišnji pjevač u šali je dobacio da će na pozornicu staviti bukete ruža kako bi ih obožavateljice mogle gađati.

– To neće biti umjetno cvijeće i zato molim sve djevojke neka prije gađanja uklone bodlje. Volio bih i da se cure opuste, pa da se s pozornice bacaju u publiku sa štiklama na nogama – smije se Mile, koji je jučer s bendom u Tvornici promovirao spot za pjesmu “Može”. Dodaje da to nije još jedan videobroj Hladnog piva, nego nešto što još nije viđeno na Hrvatskoj videosceni.

Dimnjačar nosi nesreću

– Ovo je prvi put u povijesti domaćih spotova da se pojavljuje čak 50 statista, a u spotu prvi put imamo i golotinju. Upozoravam sve koji su osjetljivi na gola muška tijela da se odmaknu od ekrana kad vide da se vrti naš novi spot – rekao je glazbenik.

U njemu dimnjačar donosi nesreću svuda gdje se pojavi, što je oprečno vjerovanju da je glasnik sreće, a svi su likovi koji se pojavljuju lutkice. Riječ je o trećoj suradnji kreativnog dvojca iz Splita koji čine Vojan Koceić i Sina Jakelić, umjetnika iz Pilot studija. Spot su stvarali sto dana u takozvanoj spot-animaciji.

Dok s bendom priprema koncert u dnevnom boravku, kako odmila zove klubove nakon održanih koncerata u arenama po cijeloj regiji, privatno proživljava također sretne pripreme. Sa suprugom Ivanom, s kojom ima petogodišnjeg sina Vitu, iščekuje prinovu.

– Osjećam se kao čovjek koji čeka drugo dijete. Moj privatni život nije zanimljiv. Zato o njemu i ne govorim često. Tko će slušati priče o mojim srećama i tegobama? Svi ih imamo dovoljno i smatram da, uz zanimljiv bend i pjesme, ne treba gurati privatnost u prvi plan – kaže Kekin, koji je odrastao uz The Clash i Sex Pistolse. Nada se da će njegovi potomci, baš poput njihova oca, jednog dana slušati kvalitetnu glazbu.

Knjiga poezije u planu

– To govorim iz sebičnih razloga jer ne bih želio u stanu ili autu slušati neke bezvezarije. Ipak, svjestan sam da sva djeca prolaze kroz fazu kad prkose roditeljima vlastitim ukusom u glazbi ili odijevanju, no to je zdravo jer tako razvijaju vlastiti karakter. Moji su starci, primjerice, slušali neke tamburaše, sevdalinke, ali i narodnjake, što sam ja prezirao. Doduše, kad malo bolje razmislim, ti su narodnjaci bili bolji od ovog današnjeg mutanta zvanog turbofolk. Tako da mogu reći da su moje kazete slabo prolazile u automobilu mojih roditelja – kaže Mile, kojem je trenutačno glavna preokupacija bend. Usto, kaže, piše iz hobija.

– Jednog bih dana volio objaviti knjigu poezije ili roman, no prerano je govoriti o tome jer do tad još puno toga moram napraviti – zaključila je zvijezda iz Gajnica.

Ključne riječi

Komentara 15

PE
peterjones
09:50 03.02.2012.

pirana idiote,tovj mentalitet je na nivou kukavica koje su napale žene i djecu na povratku iz novog sada,a sve jer slušaš i živiš narodnjake. kill them all

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:00 03.02.2012.

Hm Volim ih slušati, ali nemoj da se Mile skida! Ne možemo nakon svih horora, imati i seksualne horore. Želimo samo malo pjesme i veselja, a ne malih organa. Otišao je i Mile u carstvo pasea. Ali dobro, konačno sese malo uzburkala glazbena močvara u hrvatića.

Avatar best vocal
best vocal
09:16 03.02.2012.

samo da ti djeca ne slušaju hladno pivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije