Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lana obad

"Voljela bih pobijediti i dat ću sve od sebe da to ostvarim"

lana (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/6
06.08.2010.
u 11:19

U punim koferima bit će desetak Noirovih večernjih i cocktail haljina, od kojih joj je najdraža glavna; duga, bijela.

Jako sam uzbuđena! Samo jednom se pruža takva prilika. Nadam se da ću prvo Hrvatsku, a potom i sebe predstaviti u najboljem svjetlu. Voljela bih pobijediti i dat ću sve od sebe da to ostvarim! – rekla je naša Miss Universe Lana Obad koja sutra u aranžmanu Atlas Airtoursa putuje u Las Vegas.

Ondje će, na svjetskom izboru Miss Universe, 23. kolovoza među 90 djevojaka iz cijeloga svijeta predstavljati Hrvatsku. Iz publike će joj podršku pružati njezina obitelj, dok će dečko izbor pratiti iz Zagreba. Sa sobom će u Las Vegas ponijeti nekoliko kravata Croata, od kojih je jedna za humanitarnu aukciju, kao nacionalni dar Hrvatske, te svilene marame Croata koje će darovati natjecateljicama. U punim koferima bit će desetak Noirovih večernjih i cocktail haljina, od kojih joj je najdraža glavna; duga, bijela.

Uz svaku haljinu ima i druge cipele Baldinini, a za svakodnevne aktivnosti tijekom napornih priprema Lana će nositi casual odjeću X nation. Od pobjede na hrvatskom izboru do sutrašnjeg odlaska u Las Vegas, kaže, odmorila se u splitskom hotelu Le Meridien Lav, a nakon predaha dva je tjedna svakodnevno provodila u Institutu Renata, gdje su joj raznim pakunzima i maskama njegovali kosu.

Uz vježbanje u A-spa hotela Antunović, Lana se opustila uz manikuru, pedikuru te njegu lica i masaže, tako da će u Pletix kupaćim kostimima zasigurno žiri ostaviti bez daha. Iako kaže da vjeruje samo u sebe i trud koji ulaže, sa sobom će kao posebnu amajliju za sreću ipak ponijeti unikatnu ogrlicu “Miss Universe” Zlatarne Dodić.

Ključne riječi

Komentara 26

ZJ
Zjako
12:37 08.08.2010.

a ima dati sve od sebe ,a to je zna se.. a toga se nudi previše na izborima što znači bit će među dvaesˇprvih :-)

HR
hrvatin
21:27 08.08.2010.

Zalosno je da se tijelo jedne mlade cure,skoro jos djeteta,ovako razvlaci i pogrdi po novinama radi nekakve lazne slave,i da ona uziva u tome i pristaje na to.Ovkave poze skoro golog tijela pred cijelim svijetom ponizavaju zenu i ljudsko dostojanstvo.Ljudsko tijelo je hram Duha Svetoga i grijeh je ovako ga izlagati pozudi i ruglu.

PE
PeterBeardsley
15:41 06.08.2010.

dobra ribica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije