MNOGIMA NAJZGODNIJA

Vruće snimke! Voditeljica (53) se fotkala u badiću na brodu i pokazala nevjerojatnu figuru, nedavno pozirala gola

Foto: Instagram
1/8
14.08.2024.
u 17:05

Amanda Holden se odmara u Grčkoj i tamo je pozirala na jahti u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je naglasio njenu senzacionalnu figuru. Pratitelji su hvalili njen izgled u komentarima, a neki od njih su pisali i da je ova 53-godišnjakinja najljepša žena na svijetu.

Britanska TV zvijezda Amanda Holden na Instagramu je pokazala kako izgleda u badiću. Holden se odmara u Grčkoj i tamo je pozirala na jahti u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je naglasio njenu senzacionalnu figuru. Pratitelji su hvalili njen izgled u komentarima, a neki od njih su pisali i da je ova 53-godišnjakinja najljepša žena na svijetu. 

 

Nedavno je objavila snimku na kojoj je pokazala gaćice. Zgodna Amanda bila je odjevena u bijelu haljinu od prozračnog materijala s velikim prorezima. Voditeljica je na snimci trčala i podizala haljinu i tako pokazala gaćice. - Samo trčim u gaćama kao i obično - napisala ja Amanda nasmijavši svoje pratitelje. Prije nekoliko mjeseci, s druge strane, je objavila fotku na kojoj nema odjeće na sebi. To je bio poseban način na koji je odlučila proslaviti svoj 53. rođendan.

VEZANI ČLANCI:

 

Holden je pozirala na stijeni potpuno gola, a uz fotku je napisala: "Rođendansko odijelo".  Fanovi su joj se brzo počeli javljati u komentarima, te su joj mnogi pisali da izgleda kao da ima 30 godina. Voditeljica je ranije govorila kako se osjeća sve zgodnije što je starije, te da odbija pokrivati svoje tijelo. 
- Dob je potpuno nebitna, zahvaljujući ljudima kao što je J.Lo koja je zgodna žena koja se odijeva onako kako se osjeća - rekla je u jednom intervjuu. 

 

Inače, godine 2019. u emisiji 'Britain's Got Talent' natjecateljica Elizabeth s točkom 'The Haunting' pozvala je Amandu da s njom ode u backstage gdje članicu žirija dočekao prizor viđen samo u najstrašnijim hororcima.
Pri povratku na pozornicu šokirana Amanda u panici izustila je psovku i odmah pokrila usta.

FOTO Vidina Ivana priznala je da se podvrgnula estetskim zahvatima, a ovako je izgledala prije udaje

1/25

Za vrijeme emitiranja uživo, voditelji su se ispričali gledateljima, a Amanda je kasnije za britanske medije otkrila da je ostala u potpunom šoku nakon što je shvatila da je opsovala te da se u jednom trenutku bojala da će je to stajati posla.
Amanda je u isprici objasnila kako zna da ovo gledaju i djeca. - Ovo gledaju djeca, gledaju i moja djeca. Zaista se ispričavam - rekla je Amanda.

VIDEO Pozadina otkazivanja koncerta Taylor Swift: Mladić (19) se nedavno priključio IS-u, planirao napad s još jednim

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
02:03 15.08.2024.

Kaj je tu cudno? Misliti da Dana's voditeljice I slicne dobivaju posao zbog znanja, talenta, karizme? Ne, proslo je vrijeme Helge Vlahovic, Ksenije Urlicic I slicnih. Danas sve ide putem Severine, Rozge, video uradaka I slicno pa nije cudan dobar izgled. Kaj je sve kaj imaju, naravno nakon plasticnih operacija. Puno Splicana ce se sjetit npr Severine s zecjom usnom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije