Kraljevska obitelj

William i Kate planiraju putovanje u SAD, obožavatelji se pitaju hoće li posjetiti Meghan i Harryja

Foto: PA/Pixsell
1/6
30.10.2021.
u 22:00

Stručnjak za kraljevsku obitelj smatra da bi do promjene u odnosima moglo doći tek ako se Meghan i Harry povuku, a prvenstveno ako će Harry odustati od pisanja knjige o životu u kraljevskoj obitelji, ali i ako bi se ispričao i ogradio od izjava u intervjuu s Oprah Winfrey koji je podigao mnogo prašine.

William i Kate planiraju službeno putovanje u Sjedinjene Američke Države, a obožavatelje kraljevske obitelji zanima hoće li iskoristiti priliku i posjetiti princa Harryja i njegovu suprugu Meghan, no kako smatraju stručnjaci za kraljevsku obitelj, taj susret se neće dogoditi.

-Oni su gotovo rivali pa ne vidim da će se uskoro desiti veliko pomirenje. William i Kate zasigurno će prisustvovati ceremoniji Earthshot na kojoj se očekuju Harry i Meghan no mala je vjerojatnost da će se sresti- rekao je stručnjak za kraljevsku obitelj Phil Dampier, a kao glavni razlog navodi da ne žele dati priliku Harryju i Meghan da postanu glavne zvijezde događaja i skrenu pažnju sa same ceremonije.

Damier smatra da bi do promjene u odnosima moglo doći tek ako se Meghan i Harry povuku, a prvenstveno ako će Harry odustati od pisanja knjige o životu u kraljevskoj obitelji, ali i ako bi se ispričao i ogradio od izjava u intervjuu s Oprah Winfrey koji je podigao mnogo prašine.

Kate i William posljednji su puta službeno posjetili Ameriku 2014. godine, a Dampier je istaknuo kako je njihova popularnost u Americi uvijek bila velika.

-Oduvijek su bili popularni u SAD-u, no nisu ondje bili neko vrijeme pa će zasigurno htjeti poboljšati svoju reputaciju, a sljedeće godine tijekom kraljičinog platinastog jubileja to će biti odlična prilika.

Inače, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea veoma su angažirani u borbi za očuvanje okoliša, a iduće godine će u Americi predstaviti svoju inicijativu The Earthshot Prize. Tijekom posjeta supružnici bi trebali održati i dodjelu nagrada koju dodjeljuje Kraljevska zaklada petorici dobitnika ili dobitnica za njihov doprinos očuvanju okoliša i borbi protiv klimatskih promjena, a nagrada od milijun funti dodjeljivat će se do kraja desetljeća svake godine.

VIDEO>>Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

 

Komentara 1

RO
romobil
05:40 31.10.2021.

Eto i ja se baš pitam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije