detalj iz izlaska

Woody Harrelson prisjetio se pikantne priče s druženja s poznatim kolegom: 'Pili smo kobrinu krv'

Woody Harrelson attends 'Out of Furnace' Junket - Los AngelesWoody Harrelson attends the movie junket
Foto: PA/Pixsell
1/7
23.11.2022.
u 00:05

Harrelson i Fox naletjeli su na dečka koji je organizirao borbe kobri i mungosa, gledali borbu ovih životinja, a potom postali zmijska braća.

Glumac Woody Harrelson otkrio je jedan detalj druženja s kolegom Michaelom  J. Foxom tijekom svog govora njemu u čast na humanitarnoj nagradi Jean Hersholt u Los Angelesu u subotu, gdje mu je dodijeljen i počasni Oscar. Harrelson je publiku počastio pikantnom pričom iz 1989. godine kada je posjetio prijatelja na Tajlandu, a dvojac je otišao u izlazak.

Harrelson i Fox naletjeli su na dečka koji je organizirao borbe kobri i mungosa.

- Provocirao je gomilu tih kobri, našao je najviše nervoznu od svih zmija i uhvatio je za vrat. Zatim ju je bacio u kavez s mungosom i tada smo gledali možda i najluđu borbu u životu. Mungos je pobijedio, a onda su uzeli zmiju i pustili joj krv, natočili je u četiri čaše i pomiješali s tajlandskim viskijem. Tako smo postali zmijska braća - ispričao je Harrelson otkrivši kako je Fox povraćao od zmijskog koktela.

Nakon ove zgode Harrelson je nahvalio Foxa, kojem je 1991. godine dijagnosticirana Parkinsonova bolest, upravo zbog njegove višegodišnje borbe protiv te bolesti i "hrabre misije na kojoj se nalazi". Fox je do sada, putem svog fonda, skupio više od milijardu dolara za borbu protiv Parkinsonove bolesti. Nakon govora, Fox mu je zahvalio kratkom porukom.

- Volim te. Napravili smo dosta štete tamo osamdesetih - rekao mu je Fox.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Canary Black

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije