Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova karijera

Z. Vakula: Na radiju želim biti više svoj, ležerniji i više improvizirati

vakula
Sanjin Strukić/Pixsell
14.09.2013.
u 09:22

– Nije bilo onako kako sam zamišljao, ali uvjeravaju me da je bolje pogriješiti na početku nego poslije. Nisam pazio na crveno svjetlo, na početku emisije nisam rekao “Dobro jutro, točno je 6 sati” i još su mi se omakle neke greške.

Prije tjedan dana glas HTV-ova meteorologa Zorana Vakule prvi se put začuo u eteru Hrvatskog radija. Vakula petkom na Drugom programu HR-a od 6 do 10 sati vodi emisiju “Dobro jutro”, a evo što je simpatični vremenski prognostičar ispričao o svojoj novoj karijeri.

Kakvi su dojmovi i komentari nakon odvođene prve radijske emisije?

– Nije bilo onako kako sam zamišljao, ali uvjeravaju me da je bolje pogriješiti na početku nego poslije. Nisam pazio na crveno svjetlo u kabini, na početku emisije nisam rekao “Dobro jutro, točno je 6 sati” i još su mi se omakle neke sitne greške. Prošli petak bio je 6. 9. pa je bilo raznih konotacija u vezi s brojkom 69, bila je i utakmica Hrvatska - Srbija, a danas kad je druga emisija, petak je 13.! Pa ćemo vidjeti koliko ću biti uspješan... Dobro je što je prva kritika moje supruge Lavande bila prolazna.

Što želite u budućnosti promijeniti u svom radijskom vođenju u odnosu na prvu emisiju?

– Želim biti više svoj, više improvizirati i biti ležerniji.

I dalje ćete nas izvještavati o vremenskim prilikama u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”?

– Da, a dolaze i novi meteorolozi u emisiju!

Kako ste proveli ljetni godišnji odmor?

– Dva tjedna bio sam u Komiži, gdje sam održao predavanje u sklopu Komiškog ljeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije