Priznanje glumici

Za ulogu Hurem nagradili Meryem Uzerli turskim Emmyjem

'MUHTESEM YUZYIL 2012 / ID ILETISIM / TIMS PRODUKSIYON FOTOGRAF MUHSIN AKGUN'
Foto: 'MUHSIN AKGUN'
1/3
01.05.2013.
u 19:00

Zvijezda slavnog spektakla naljutila je producente govorom u kojem spominje teške uvjete rada na seriji

Zanosna glumica Meryem Uzerli, koju smo upoznali kao Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", na dodjeli glumačkih nagrada u Antalyi dobila je najviše glasova žirija. Zvijezdi turskog spektakla konkurentice su bile supruga njezinog kolege Halita Ergença (43), Bergüzar Korel (31) i Gökçe Bahadir (31).

Seksi haljina

Glumicu, koja se pojavila u dugoj narančastoj haljini, kojom je istaknula seksi liniju, proglasili su najboljom turskom glumicom. Priznanje je dobila za ulogu Sulejmanove supruge Hurem u trećoj sezoni serijala. Iako su joj nakon proglašenja kolege čestitali, Bergüzar Korel nevoljko je vrtjela glavom. Očito nije zaboravila na njihovu svađu prošle godine kad je Meryem optužila za aferu s Halitom. No svjedoci tvrde da je bila nezadovoljna jer smatra da je ona zaslužila turskog Emmyja.

– To je laskava titula i za mene ima posebno mjesto. No smatram da bi epizode u turskim serijama trebale kraće trajati. Bilo bi dobro kad bi se skratile na 45 minuta jer se neke protegnu na sat i pol – rekla je turska glumica osvrćući se tako na teške uvijete rada i duga snimanja spektakla.

Iako je primjedbom naljutila producente, s njom se složio partner iz serije Halit Ergenç. Glumac, koji je na dodjeli proslavio rođendan, vjeruje da bi kraćenjem epizode bile još kvalitetnije. Nakon dodjela nagrada zvijezde su zabavu nastavile u hotelu. Ondje su kamere snimile Meryem dok ju je zaručnik Can Ates (46) hvatao za stražnjicu. Osim najbolje glumice, "Sulejman Veličanstveni" osvojio je nagrade za režiju i najbolju dramsku seriju. Treća sezona "Sulejmana" u Turskoj se stalno snima, a tek bi u srpnju trebala pasti posljednja klapa.

Astronomski honorari

U planu je i četvrta za koju su zvijezde serije tražile astronomske honorare, no s obzirom na uspjeh serije u 50-ak zemalja, producenti su morali pristati na njihove zahtjeve. A kada će naša publika vidjeti nove nastavke serije? Teško je da ćemo ostatak treće sezone vidjeti prije rujna.

No za četvrtu sezonu producenti pripremaju poslasticu – Sulejmanova sina Selima glumit će Kıvanç Tatlıtuğ, a njegovu partnericu Kıvançova kolegica iz serije "Strasti Orijenta" Beren Saat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije