Kuća blizu epicentra

Zabrinuti obožavatelji su odahnuli, turska glumica Cansu Dere je dobro i nije stradala u potresu

Foto: Instagram screenshot
1/3
15.02.2023.
u 10:45

Zvijezda brojnih sapunica koje su se prikazivale i kod nas, zajedno s ostalim kolegama glumcima sudjeluje u akcijama humanitarne pomoći koju su organizirali Disney i Fox.

Brojni obožavatelji turske glumice Cansu Dere nedavno su izrazili zabrinutost za glumicom i strahovali su kako je možda stradala u razornom potresu koji je nedavno pogodio njezinu domovinu. Glumica se duže vrijeme nije oglasila na društvenim mrežama i ovih dana njezina vjerna publika je putem Instagrama i Facebooka pokušala ući u trag 42-godišnjoj glumici koja je dobro poznata i našoj publici zahvaljujući brojnim sapunicama u kojima je glumila, a koje su se prikazivale i kod nas.

U jednom trenutku se tako pojavila i informacija u turskim medijima kako je kuća Cansu Dere nastradala u potresu i da se od tada glumici gubi svaki trag. Iz turskih medija danas doznajemo kako je zvijezda sapunica "Sila", "Ezel", "Nevjera" i "Sulejman Veličanstveni" živa te da se priključila svojim kolegama glumcima i pomaže svojim sunarodnjacima.  Turski novinar Birsen Altuntas izjavio je da pomaže građanima koji su ostali bez gradova, i to u suradnji s Disneyjem i Foxom, a dodao je i kako se njezina kuća nalazi u epicentru potresa.

Iako uživa veliku popularnost u svojoj zemlji, ali i izvan nje, Cansu ne voli veliku medijsku pažnju, ali s godinama se navikla da je paparazzi često prate u stopu, pogotovo kada radi neki veliki novi projekt ili kad u javnost dospiju nove informacije o njezinom ljubavnom životu. Cansu još uvijek nije našla svog životnog partnera, ali poznato je kako se prije 16 godina jako razočarala u ljubav kada se trebala udati za turskog komičara Cema Yilmaza, no on se zaljubio u njenu najbolju prijateljicu Ahu Yagtu s kojom je Cansu na početku karijere nosila modne revije. Nedavno je u jednom intervju pričala o temi prevare. 

 

 

– Kao i mnogima, prevara ni meni nije strana situacija. Osveta, zamjerke i mržnja jaki su osjećaji, baš kao ljubav. Mislim da prema osobi koja je učinila takvo nešto ne treba opet gajiti jak osjećaj. Osoba sam koja vjeruje i u početku prihvaća da, gdje ima ljudi, koliko ima dobroga, toliko ima i lošega i ružnoga. Laž je vrlo ružna osobina, u svom životu ne želim lažljive ljude u blizini. Štaviše, što brže odu iz mog života, to bolje. Ne postoji pravilo da su romantične veze, prijateljstva ili brakovi nešto što će trajati zauvijek. Naravno, bilo bi krasno da potraju, no, kad trebaju završiti, treba se moći oprostiti od njih - izjavila je glumica. 

VIDEO Nakon šale voditelja na račun Marije Šerifović, javila se i ona: 'Problem je u nedostatku talenta'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije