tihana lazović

Zadarska glumica na premijeri filma nije mogla sakriti koliko je sretna u ljubavi sa srpskim kolegom

Beograd: Svečana premijera filma Živi i zdravi
Foto: F.S./ATAImages/PIXSELL
1/17
07.02.2024.
u 11:09

Tihana i Branislav zajedno su pozirali fotoreporterima, a ni u jednom trenutku nisu mogli sakriti koliko su zaljubljeni. Par je na crveni tepih došao držeći se za ruke, a ni tijekom fotkanja se nisu razdvajali.

Zadarska glumica Tihana Lazović Trifunović (33) u utorak se u društvu supruga, srpskog glumca Branislava Trifunovića pojavila na premijeri svog novog filma "Živi i zdravi" u kojem je odigrala glavnu ulogu. Tihana se na premijeri pojavila u dugoj crnoj haljini s golim ramenima i visokim prorezom na nozi. Tihana i Branislav zajedno su pozirali fotoreporterima, a ni u jednom trenutku nisu mogli sakriti koliko su zaljubljeni. Par je na crveni tepih došao držeći se za ruke, a ni tijekom fotkanja se nisu razdvajali.

Beograd: Svečana premijera filma Živi i zdravi
1/17

Podsjetimo, Tihana i Branislav vjenčali su se nakon tri godine veze. Par je 2023. godine proslavio prvu godišnjicu braka, a par se vjenčao u Novom Sadu, a vjenčanju su prisustvovala brojna poznata lica, uključujući Severinu, Dalibora Matanića i suprugu Helenu Minić Matanić, Gorana Bogdana i Slavka Sobina. Nakon vjenčanja glumica je podijelila dojmove na društvenim mrežama. 

 - Udala sam se ljudi! Imam pored sebe čudo od čovjeka, a nas dvoje imamo najbolje prijatelje na planeti. Volim vas sve - napisala je. Glumica je blistala u kratkoj vjenčanici kraćeg kroja koja je imala raskošne puf rukave i dugački bijeli veo. Uz vjenčanicu je kombinirala ružičaste štikle, a mladoženja se odlučio za klasično crno odijelo. Za atmosferu je bio zadužen bend Letu Štuke, a mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu ''Odnesi me'' Vlade Divljana.

Inače, s 13 godina starijim Trifunovićem Tihana je u vezi bila nekoliko mjeseci kada su se u prosincu 2019. godine prvi put zajedno pojavili u javnosti na premijera filma “Ajvar” u kojem glumi Branislavov brat Sergej Trifunović. 

VIDEO Tko je supruga Ivana Turudića?

 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:01 07.02.2024.

Baš su se lijepo našli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije