TOM & THE TWISTERS

Zagrebački bend novim albumom i koncertom slavi 20 godina postojanja

Tom & The Twisters
Foto: Promo
1/4
29.08.2024.
u 16:25

Tom & the Twisters je hrvatski jump'n'jive, swing bend nastao pod utjecajem vala neo swinga koji je harao Amerikom 90-ih. Šesteročlani bend izvodi brojne obrade izvođača kao što su orkestar Briana Setzera, Cherry Poppin Daddies i stari Louis Jordan, Ray Charles, Dean Martin..

Tom & the Twisters Slave 20 Godina glazbenog putovanja uz novi studijski album! Povodom obilježavanja dva destljeća postojanja na glazbenoj sceni, bend Tom & the Twisters s ponosom predstavlja svoj treći studijski album pod nazivom “Sve što nas pokreće”, koji donosi svježe zvukove, ali i unikatni potpis energije  po kojoj su postali autentični.

Tom & the Twisters je hrvatski jump'n'jive, swing bend nastao pod utjecajem vala neo swinga koji je harao Amerikom 90-ih. Šesteročlani bend izvodi brojne obrade izvođača kao što su orkestar Briana Setzera, Cherry Poppin Daddies i stari Louis Jordan, Ray Charles, Dean Martin... 2011. godine jedan od najvećih hrvatskih glazbenih izdavača - Croatia Records objavio je njihov debi album "Što ti drugo treba?". Bend je 2016. godine objavio drugi album "Aroma Swing“.

Članovi grupe su Tomislav Živković – Tom (vokal, gitara), Ozren Žnidarić (saksofon), Zoran Babić (truba), Maja Ožegović (vokal), Leonardo Čurla (kontrabas) i Filip Lusavec (bubnjevi).

Od samog osnutka prije 20 godina, Tom & the Twisters i dalje  vjerodostojno prenose svoju glazbu, miješajući swing, jazz i rockabilly  na jedinstven i nezaboravan način. Kroz brojne nastupe diljem regije i inozemstva, osvojili su srca publike.

„Kroz ovih 20 godina, naša je misija uvijek bila ista: prenijeti ljubav prema glazbi i povezati se s našom publikom kroz svaki nastup i svaku pjesmu. Ovaj album je naš poklon svima vama koji ste nas podržavali sve ove godine,” rekao je frontmen benda, Tom.

VEZANI ČLANCI: 

“Radujemo se što ćemo ovu novu fazu naše karijere proslaviti s vama!”

Ne propustite priliku postati dio ove glazbene avanture i pridružiti se koncertnoj promociji u klubu Kontesa 14.9.2024.od 21h. Pratite Tom & the Twisters na društvenim mrežama i njihovoj službenoj stranici kako biste bili u tijeku s nadolazećim događanjima i izdanjima.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije