Knjiga dizajnerice Boudoira

Zagrebački mališani oduševljeni edukativnom slikovnicom "Djevojčica i čarobna ploča"

Foto: Mateo Šimonović
1/8
17.05.2022.
u 15:00

Druženje s djecom u zagrebačkom vrtiću Radost trajalo je preko dva sata gdje su oduševljeni mališani imali prilike razgovarati s autoricama hvalevrijednog projekta "Djevojčica i čarobna ploča" Martinom Čičkom Karapetrić i Helom Čičko.

Na nedavno održanoj promociji dječje slikovnice "Djevojčica i čarobna ploča"u zagrebačkom Velvet cafe-u poslana je poruka o važnosti sigurne dječje igre na otvorenom – daleko od ekrana. Iza slikovnice stoje Hela Čičko koja je osmislila priču te njezina kći  Martina Čičko Karapetrić, inače dizajnerica poznatog brenda Boudoir, koja je slikovnicu ilustrirala. 

Foto: Arena Hospitality Group
Važna poruka podijeljena je i tijekom druženja s mališanima zagrebačkog vrtića Radost. U prepunoj sportskoj dvorani zagrebačkog dječjeg vrtića Radost održano je premijerno čitanje pred najvažnijom publikom, upravo onima kojima je slikovnica i namijenjena.

Foto: Arena Hospitality Group

Druženje s djecom u zagrebačkom vrtiću Radost trajalo je preko dva sata gdje su oduševljeni mališani imali prilike razgovarati s autoricama hvalevrijednog projekta "Djevojčica i čarobna ploča" Martinom Čičkom Karapetrić i Helom Čičko. Spisateljice su oduševljenoj djeci približile edukativnu slikovnicu i važnost poruke koju šalje. Oduševljeni mališani su tijekom druženja, na najljepši mogući način, naučili da je boravak u prirodi – daleko od ekrana, najljepša igra. 

VIDEO Mišo Kovač i Jole pjevaju 'Hej, živote, što me snađe'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije