Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNO

Zaručnica Jeffa Bezosa privukla je pažnju u lepršavoj haljini, a kada je zapuhao vjetar stvorio joj je probleme

Foto: Profimedia
1/12
04.07.2024.
u 19:28

Ovo je haljina iz Dolce & Gabbana kolekcije za jesen/zimu 2024. i može se kupiti za 2995 dolara, a Lauren Sánchez haljinu je upotpunila cipelama koje su također s potpisom Dolce & Gabbana i cijena im je 1145 dolara, a nosila je i njihovu torbicu čija je cijena  2495 dolara

Lauren Sánchez zajedno sa zaručnikom Jeffom Bezosom, snimljena je u zračnoj luci Cagliari u Italiji i od glave do pete je bila odjevena u Dolce & Gabbanu. U lepršavoj midi haljini s potpisom poznatog talijanskog dvojca privukla je pažnju, a vjetar je bio toliko jak da je u jednom trenutku podignuo njezinu haljinu, a Lauren je brzo reagirala i spustila haljinu. 

Ovo je haljina iz Dolce & Gabbana kolekcije za jesen/zimu 2024. i može se kupiti za 2995 dolara. Ovu haljinu je upotpunila cipelama koje su također s potpisom Dolce & Gabbana i cijena im je 1145 dolara, a nosila je i njihovu torbicu čija je cijena  2495 dolara. Par je u Italiju došao zbog modne revije Dolce & Gabbana koju je nosio i Laurenin sin Nikko kojeg je dobila u vezi sa bivšim NFL igračem Tonyjem Gonzalezom. Ona i Tony ostali su u dobrim odnosima i Lauren se sprijateljila i s njegovom novom suprugom. Šef Amazona zaprosio je prošle godine svoju djevojku, novinarku i dobitnici Emmyju na njegovoj superjahti vrijednoj 500 milijuna dolara.

 

Njihova afera je razotkrivena 2019. godine i National Enquirer je priču o ljubavi Bezosa i novinarke objavio 9. siječnja 2019., a tog istog dana Bezos i njegova tadašnja supruga, Mackenzie Tuttle (54), objavili su na Twitteru da se rastaju i da je razlaz nakon 25 godina braka 'prijateljski'. Otprilike u isto vrijeme, Sanchez je svom tadašnjem suprugu Patricku Whitesellu (58) rekla istinu o svojoj aferi s Bezosom i otkrila da ju je Enquirer kontaktirao za komentar.

Zanimljivo je kako je Jeffa i Lauren upoznao njezin bivši suprug s kojim se Bezos često družio. Nakon otkrića afere, brakovi Bezosa i Sancheza su se raspali, a Mackenzie Tuttle je nakon razvoda postala bogatija za  35,6 milijardi dolara, od čega je većinu obećala dati u dobrotvorne svrhe. Strani mediji su prošle godine pisali i kako je Lauren pretjerala s estetskim operacijama te joj se izgled drastično promijenio otkako je u vezi sa šefom Amazona. 

VIDEO Ekskluzivna zabava: Pogledajte kako smo proslavili naš veliki 65. rođendan

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
07:07 05.07.2024.

Bolje da nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije