Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNA PODRŠKA

Zbog Baby Lasagne u Švedsku stigao čak iz Španjolske, a jednim potezom je posebno privukao pažnju

Malmo: Simpatični Hrvat Danijel obukao se kao Baby Lasagna i zaplesao popularni ples
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
07.05.2024.
u 20:36

Na ulicama Malmöa posebno se istaknuo simpatični Danijel koji je na sjever Europe stigao iz sunčanog Pirenejskog poluotoka kako bi podržao sunarodnjaka u pohodu na eurovizijsku pobjedu.

'Rim Tim Tagi Dim' ludilo zahvatilo je cijelu Europu, a Baby Lasagna (28) će u Švedskoj imati veliku podršku ljudi iz svih djelova Europe. Jedan od njih je i Danijel Erhardt, porijeklom Hrvat koji je u Malmö stigao čak iz Španjolske.

Hrvata sa španjolskom adresom fotoreporteri su primijetili u središtu grada kojim je šetao odjeven u stilu Baby Lasagne dok u rukama ponosno ističe hrvatsku zastavu, a u jednom trenutku je zaplesao poznatu koreografiju 'Rim Tim Tagi Dim' pjesme. Danijel je samo jedan od brojnih sunarodnjaka koji ovih dana svesrdno podržavaju Marka Purišića uoči prvog polufinalnog nastupa u Malmö Areni.

VIDEO: Simpatični Hrvat Danijel obukao se kao Baby Lasagna i zaplesao popularni ples

 

Podsjetimo, jedna je jedna domaća content kreatorica, Dora Trogrlić, preko svog Instagram profila odlučila podržati Lasagnu izvedbom njegovog hita 'Rim Tim Tagi Dim', ali ovaj put pjevajući glasom likova iz poznatih crtanih filmova. - Molim te, mijaukni nazad - pozvala je Purišića da reagira na video, a on se ubrzo javio tako što je u komentarima objave ostavio emotikone vatrica

U videu možemo vidjeti Doru kako izvodi stihove poznate pjesme, pritom imitirajući glasove crtanih likova poput Barta Simpsona, Stewiea Griffina, Amy Rose, Disney princeza i mnogih drugih. Njezini prijatelji, kolege i pratitelji ostavili su oduševljene reakcije na objavu. 

GALERIJA: Ispred Malmö Arene okupio se veliki broj hrvatskih navijača: Neka nam Baby Lasagna donese prvo mjesto

Malmo: Simpatični Hrvat Danijel obukao se kao Baby Lasagna i zaplesao popularni ples
1/22

- "Legendo", "Gori sve", "Top si", "Vrh", "Dora, koliko je ovo dobro", "Ajme vrh, nasmijala si me", "Ma daj, ubila si Dorice", "Ma to ljubice" - samo su neki od komplimenata na ovu domišljatu ideju.

Također, Baby Lasagni uoči večerašnjeg nastupa još je dodatno porasla podrška. 'Rim Tim Tagi - Win', poruka je koja je stigla jutros i od zagrebačkih vatrogasaca, na dan kada se očekuje polufinalni nastup hrvatske senzacije Marka Purišića na Euroviziji. Zagrebački vatrogasci objavili su i prigodni video iz svoje postaje na Savskoj cesti, a jedna stvar posebno je oduševila.

VEZANI ČLANCI:

Naime, njihova snimka krenula je krupnim kadrom lazanja koje simboliziraju našeg izvođača, a onda su vatrogasci uz pjesmu Rim Tim Tagi Dim snimili i svoju postaju koja je u punoj pripravnosti! Vijori i hrvatska zastava, a tu su i vatrogasna vozila JVP-a Zagreb.

Inače, Baby Lasagni uoči večerašnjeg nastupa su još dodatno porasle šanse za pobjedu, a trenutno mu kladionice predviđaju čak 34 posto šanse da će biti pobjednik ovogodišnje Eurovizije. Nakon njega na popisu je Švicarska čiji izvođač ima 16% šanse, a onda i Ukrajina s 9% šanse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije