imala je komentar

Zbog fotke koju je objavila Nives Celzijus javila se i njezina majka Mirjana

Foto: Instagram
1/8
15.03.2020.
u 18:07

Nives je tako objavila fotku na kojoj se čini da je zakopčana do grla, fokusirajući se na lice i šminku, te je tako pokazala pratiteljima da je spremna i za današnju emisiju.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus odnedavno je i članica žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Zgodna Nives na društvenim mrežama svakodnevno uveseljava pratitelje objavama na društvenim mrežama, a oni je nerijetko nagrađuju brojnim lajkovima i komentarima. Nives je tako objavila fotku na kojoj se čini da je zakopčana do grla, fokusirajući se na lice i šminku, te je tako pokazala pratiteljima da je spremna i za današnju emisiju. Uz fotku je napisala: "Kad sam bila mala, zvali su me Bambi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad sam bila mala, zvali su me Bambi #bambiokice

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

Ipak, nekima se nije svidjelo kako su je našminkali profesionalni vizažisti, pa su svoje negodovanje odlučili izraziti ispod fotografije. 
''Ne, ne i ne. Puno previše makeupa! Žene (i djeca) najljepši su kad se bude!'' jedan je od komentara pratitelja. No uslijedili su mnogi pozitivni, a među njima se istaknuo komentar Nivesine majke Mirjane Zeljković.
"Bila si najljepše i najbolje dijete na svijetu, a i sad si naj za mene" poručila joj je ponosna majka.

1/14

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

 

Ključne riječi

Komentara 16

SO
Sir Oliver
19:27 15.03.2020.

Pjevacica i spisateljica??! Nekad su ovakve nazivali ku...ama, ali evo, dosla su moderna vremena!

IL
ilijan1a
21:56 15.03.2020.

Spisateljica????

DU
Deleted user
18:45 15.03.2020.

Točno tako, moral se ne bi smio mjeriti tekstilnim metrom. Ali kada se netko slika gol ili polu gol zbog novca, onda nema metra kojim se moral može mjeriti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije