Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promašaj

Zbog oskudne haljine glumica opet na meti kritičara

Ariel Winter
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
06.05.2017.
u 17:40

Ariel Winter zvijezda serije "Moderna obitelj" za panel na kojem je sudjelovala s ostalim glumcima serije nije odabrala baš primjerenu haljinu

Zbog svojih modnih odabira glumica Ariel Winter često kritiziraju modni kritičari ali i obožavatelji serije "Moderna obitelj" koja ju je i proslavila.

Prije dva dana Ariel je zajedno s ostalim glumcima ove hit serije sudjelovala na jednom panelu i za tu priliku odjenula je haljinu s poprilično dubokim dekolteom. 

Fotografiju s ovog događaja na svom Instagram profilu objavila je Sofija Vergara i ubrzo su se ispod fotografije počeli nizati komentari u kojima su svi Ariel prozivali zbog oskudne haljine koju nosi i počeli su je vrijeđati.

Ariel im je odlučila odgovoriti na svom Instagramu.

- Zašto ikoga je...o brine što se nisam obukla ležerno kao svi ostali? Zašto bi trebala biti poput drugih? Zašto ljudi jednostavno ne puste druge da se osjećaju dobro u svojoj koži i rade ono što žele? Obucite na sebe što god želite. Sve dok se osjećate dobro u svojoj koži, to je jedino bitno.

 

 

I'll be the one at brunch in the gold cutout minidress 💁🏻#arielwinter

A post shared by PeopleStyle (@people_style) on

 

Komentara 2

PI
Pikador
01:34 07.05.2017.

Neka pati kome smeta ! Glumica je prelijepa i haljinica izazovna i samo zavidnima smeta. i na grupnoj slici je najljepša i naj simpatičnija. Modni kritičari su samo zavidni na kolegu koji za nju radi.

AU
austrougarskigeneral
22:58 06.05.2017.

slatkica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije