Život na vagi

Zbog pisma iz vanjskog svijeta jedan kandidat je jako nervozan

Foto: RTL
1/6
02.10.2018.
u 16:39

Mario Mlinarić zbog ove situacije posegnut će za pedagoškim mjerama.

U Velikom izazovu plavi i crveni timovi morat će pokazati svoje plivačke sposobnosti, a brži tim će dobiti i vrijednu nagradu – moći će pročitati pisma koja su im poslali njihovi bližnji.

Iako se to u prvu ruku činilo motivirajuće, jedan kandidat će zbog vijesti dobivenih iz vanjskog svijeta postati poprilično nervozan pa će Mario Mlinarić morati posegnuti za pedagoškim mjerama. 

S druge strane, Marijo će pokazati da je pravi timski igrač, što će izmamiti suze jednoj kandidatkinji. Nakon Velikog izazova kandidate čeka posljednji trening pred vaganje, koje će biti dramatično.

Naime, oni ni ne slute da će ih na vaganju dočekati iznenađenje – show će morati napustiti dva kandidata, po jedan iz svakog tima, a o tome tko ispada odlučuje crvena crta. 

Novi nastavak „Života na vagi“ na programu je večeras u 21 sat.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnteKino
17:08 02.10.2018.

Jedva cekam kad ce 21 .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije