Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Twitteru

Željka Markić komentirala nastup Leta 3 na Euroviziji i naljutila mnoge: 'Vaše je mišljenje nadasve bitno'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/27
15.05.2023.
u 12:13

Letovci su se nakon showa već i vratili u Hrvatsku, a društvene mreže još se ne stišavaju od različitih komentara. O nastupu riječkog benda s  pjesmom 'Mama ŠČ' na Twitteru se oglasila i liderica udruge 'U ime obitelji' Željka Markić.

Iza nas je 67. Izbor pjesme za pjesmu Eurovizije. Doznali smo da je pobjednica Švedska i Loreen s pjesmom "Tattoo", a hrvatski predstavnici, riječka grupa Let 3 završila je na 13. poziciji. Letovci su se nakon showa već i vratili u Hrvatsku, a društvene mreže još se ne stišavaju od različitih komentara. Sada je o nastupu riječkog benda s  pjesmom 'Mama ŠČ' na Twitteru oglasila i liderica udruge 'U ime obitelji' Željka Markić. Markić je komentirala Euroviziju, odnosno Let  3, čiji joj se nastup, čini se, nije svidio.

"Kakav fijasko za Let 3. Na paradi kiča i neukusa – nisu se uspjeli plasirati ni u prvih 10 sa svojim kičem i neukusom. Unatoč svoj potpori (hrvatskih) medija koji tjednima skupa s Možemo i SDP-om uvjeravaju javnost da je doslovno goli car – super odjeven. Koji daveži...", napisala je na ovoj društvenoj mreži te izazvala hrpu reakcija.

„Vaše mišljenje o Euroviziji nadasve je bitno! Sad možemo svi lakše spavati", "Zašto si toliko jadna naglas?", "Dosadila si i bogu i vragu", "Nisam siguran opisujete li nastup Leta 3 na Euroviziji ili vaše stranke na izborima", samo su neki od komentara ljudi.

Inače, Let 3 sinoć se vratio iz Liverpoola gdje su nastupili s pjesmom "Mama ŠČ". Letovci su osvojili ukupno 13. mjesto sa 123 boda, a prema glasovima publike bili su sedmi. Riječki bend i ranije je izazivao brojne reakcije, a posebno se istaknula ona britanske književnice i autorice serijama o Harryja Potteru J. K. Rowling koja se nakon njihova nastupa u finalu javila na istoj društvenoj mreži.

"Ostala sam bez riječi, što je rijetko", napisala je te dodala hashtag "Hrvatska" kako bi istaknula na čiji nastup se odnosi. Nakon toga obožavatelji su je pitali i misli li to u pozitivnom ili negativnom smislu, a ona je rekla da misli u pozitivnom smislu.

"Bilo je genijalno", poručila je.

Dodajmo i da društvene mreže još uvijek gore od komentara o tome kako je predstavnik Finske Kaarija trebao pobijediti, jer je osvojio najviše glasova publike te kako bi trebalo promijeniti pravila i ukinuti bodovanje nacionalnih žirija.

Podsjetimo, Eurovizija se ove godine otvorila prema cijelom svijetu te su mogle glasovati i zemlje koje nisu sudjelovale. Oni koji su gledali u državama koje nisu sudjelovale mogli su glasovati samo na stranici www.esc.vote ili putem linka preko službene aplikacije. Deset pjesama koje su prikupile najviše glasova ''ostatka svijeta'' dobile su bodove od 1 do 12 te su glasovi ''ostatka svijeta'' vrijedili su kao glasovi jedne države. No, čini se kako će zbog glasa obožavatelja ovog događanja ponovno morati doći do promjene pravila glasovanja.

VIDEO Let 3 o pohvali autorice Harryja Pottera: 'Godi nam'

 

Komentara 76

SP
Spezzi
12:59 15.05.2023.

Njeno mišljenje dijeli barem 80% ljudi u Hrvatsoj, a niti 1% medija. bravo za hrabrost što je rekla caru u brk da je gol. to je bilo degutantno pratiti više, pjesmuljak koji završi na 13. mjestu u jednom freak show je glorificiran kao da su otkrili život na Marsu.

ST
stomiovotreba
12:37 15.05.2023.

Ja nisam Zeljkin obozavatelj, ali je sada u pravu.

DU
Deleted user
12:34 15.05.2023.

Mnoge je razljutila, ali je pozitivnih komentara neusporedivo više. Međutim o tome niti riječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije