u Parku dr. Franje Tuđmana

Zagreb Beer Fest odgođen zbog loših vremenskih uvjeta, poznat novi datum održavanja

Zagreb Beer Fest
Foto: Nando Holjevac
1/4
15.05.2023.
u 11:06

Novi termin je od 1. do 4. lipnja, dok lokacija ostaje ista. Festival otvara Daleka obala, a zatvaraju Pips, Chips & Videoclips

Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta ovog vikenda, odgađa se Zagreb Beer Fest. Najveći zagrebački open-air festival trebao se održati od 18. do 21. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana, no odgađa se za novi termin - od 1. do 4. lipnja, dok lokacija ostaje ista.

S istaknutim koncertnim programom i bogatom ponudom više od 180 vrsta piva iz asortimana inudstrijskih i craft pivovara, Zagreb Beer Fest se oblikovao u jedno od najomiljenijih i najiščekivanijih proljetnih događanja u Zagrebu i okolici, koje središte grada pretvara u omiljenu destinaciju svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja na otvorenom.

Kako je i službeno potvrđeno, zbog loših vremenskih uvjeta u planiranom tjednu održavanja, ovogodišnje izdanje festivala se odgađa za termin od 1. do 4. lipnja, a svi detalji o nastupima izvođača i koncertni program bit će objavljeni u narednim danima, na službenim Facebook i Instagram stranicama festivala.

Foto: Zagreb Beer Fest/Facebok

Festival će otvoriti Daleka obala, splitske ikone koje su prošle godine potvrdile ponovno okupljanje i novi autorski materijal te Alen Vitasović, legendarni istarski glazbenik čiji nastupi su sinonim za feštu. Istog dana na festivalsku pozornicu će stati i zagrebački rock bend Orvel, makedonski eklektični kolektiv Funk Shui i sve zamjećeniji šibenski rock sastav BluVinil.

Drugi dan festivalski program će biti zaokružen nastupima osječkog rap dua Krankšvester, jednog od ključnih imena domaće hip-hop scene, zatim beogradskih alt-rockera Artan Lili, koji su prošle godine obilježili i deset godina djelovanja, rock dua i dobitnika Rock&Off nagrade Djeca!, zagrebačkih indie-rockera Tidal Pull i pop-punk dvojca Luzeri, kojeg čine Goca RIP iz Kuku$a i Dipsi iz Buntaija.

U subotu  na festivalsku pozornicu stižu dubrovački bend Silente, koji je ponovno oduševio publiku novim albumom “IV”, vodeća domaća indie-pop kantautorica i višestruka dobitnica nagrada Rock&Off Bad Daughter, trap kolektiv 2xŠihta, Porinom nagrađeni synth-pop trio pocket palma, vodeće regionalno rock’n’roll ime nove generacije Keni nije mrtav te pjevač, multiinstrumentalist i producent Elvis Sršen s bendom Disco Blues.

Festival će kraju privesti jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, PipsChips&Videoclips, koji će nastupiti u nedjelju. Istog dana na pozornicu će stati i vodeće domaće hip-hop ime nove generacije, triljski reper Grše, koji je nedavno postao prvi hrvatski glazbenik na #1 Billboard Croatia Songs chartu. Posljednji dan festivala svojim nastupima začinit će i pop/r&b glazbenica i autorica Miach, ujedno i dobitnica nagrade Cesarica za singl “NLO”, indie-disko-pop punker Peki Pele, mladi beogradski indie-synth pop trio dram koji je nedavno održavo svoj prvi zagrebački nastup u klubu KSET te Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute bend).

VIDEO: Prle i Mrlja o dojmovima nakon finala 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije