Zvijezde pjevaju

Željko Pervan rukom je obrisao suzu, Maja damski suzdržana

zvijezde pjevaju
20.03.2010.
u 23:09

I žiri i gledatelje osvojili su Ana Vilenica i Jacques Houdek. Sjajne izvedbe imali su i Boris Mirković i Ivana Husar te Giuliano i Ines Bojanić, dok su Davor Meštrović i Žanamari Lalić dobili najmanji broj bodova

Osam sati vježbanja pjevanja tjedno plus Željkovo dodatno pjevanje u automobilu Maju Blagdan i Željka Pervana nije spasilo od ispadanja u sinoćnjoj emisiji “Zvijezde pjevaju”. Dok su slušali Dujmićevu i Vanninu kritiku njihove izvedbe "Blueberry Hill”, Pervanu su se i oči ovlažile te je rukom obrisao suzu. Ispadanje koje nitko nije očekivao podnijeli su dostojanstveno.

– Imala sam lijepa očekivanja, žao mi je – rekla je Maja Blagdan.

– Ne znam kako, nešto nije u redu. Tražim prebrojavanje glasova – našalio se Pervan.

I žiri i gledatelje osvojili su Ana Vilenica i Jacques Houdek. Sjajne izvedbe imali su i Boris Mirković i Ivana Husar te Giuliano i Ines Bojanić, dok su Davor Meštrović i Žanamari Lalić dobili najmanji broj bodova za izvedbu Princeove pjesme “Purple Rain”.

– Odabrali ste sjajnu pjesmu jer u njoj se malo pjeva, a stanke su dovoljno duge – kazao je Nikša Bratoš.

– Iako sam profesionalna pjevačica, nikada se to ne bih usudila pjevati. Ali nikad! – rekla mu je Ksenija Erker.

– Princeova izvedba je neponovljiva – kazala je Vanna.

– Kao i ova – dodao je ironično Rajko Dujmić.

Ključne riječi

Komentara 12

JM
ja-ma
03:34 21.03.2010.

O predragi Bože!Ne gledam to više jer smatram da ili je namješteno ili su Hrvati totalno glup narod i eto sad ovo što čitam mi dokazuje da sam u pravu. Izbaciti jednog Pervana koji bi barem nasmijavao ljude i ostaviti ove debile...Ajme!

IV
ivicas
07:36 21.03.2010.

ja sam to rijesio ovako , tv uopce ne gledam ako sam sto prpustio na tv procitam na inernetu tv preplatu placam max tv su me upecali na 24 mjeseca to gledaju sinovi a zena eventualno poslusa koju minutu vremenskuu prognozu u kuhinji naravno

OB
-obrisani-
02:26 21.03.2010.

Kojeg li jada u Hrvata. Još jedan od razloga zašto ne plaćam pretplatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije