UNIŠTILA LICE

Žena mačka nakon duže vremena se pojavila u javnosti s 25 godina mlađim partnerom i sve je šokirala izgledom

Foto: Profimedia
1/8
02.10.2024.
u 21:25

Život Jocelyn Wildenstein bio je često tema u medijima još otkako je bila u braku s milijarderom Alecom N. Wildensteinom. Par se prvi put upoznao na ranču njegove obitelji u Keniji 1977. dok je Jocelyn bila na safariju

Jocelyn Wildenstein i njezin zaručnik, Lloyd Klein snimljeni su u romantičnom noćnom izlasku u Parizu. Ova 82-godišnjakinja koju nazivaju "Žena mačka" zbog brojnih estetskih operacija i njezin 25 godina mlađi partner u elegantnom crnom izdanju su prošetali Parizom.  Veza Jocelyn i Lloyda traje više od dva desetljeća i prošli su brojne uspone i padove. Par se prvi put upoznao 2003. i par je 2016. dospio na naslovnice nakon žestoke svađe koja je dovela do kratkog razlaza. Ubrzo su riješili razmirice i pomirili su se što je posebno razveselilo Lloyda koji je tada za People rekao: - Bio sam uništen načinom na koji su stvari završile, drago mi je što smo se pomirili. Nakon pomirenja 2017. Lloyd je Jocelyn zaprosio s 32-karatnim dijamantnim prstenom tijekom raskošnog putovanja u Versaceovu vilu u Miamiju.

- Bilo je romantično, dramatično i prekrasno. Pokazao sam Jocelyn prsten, a ona je rekla 'Da!' - bila je u raju. - ispričao je Lloyd kako su prošle zaruke. Od tada je par nerazdvojan, a sada se spremaju podijeliti Jocelyninu priču sa svijetom u novom HBO-ovom dokumentarcu. Lloyd je otkrio da će dokumentarac poslužiti kao platforma za Jocelyn da se suoči s kritikama javnosti vezane za njezine brojne estetske operacije. - Jocelyn želi ispričati svoju priču svima i konačno otkloniti sve laži koje su ispričane o njoj - rekao je Klein za The Sunday Times. 

VEZANI ČLANCI

Jocelynin život bio je često tema u medijima još otkako je bila u braku s milijarderom Alecom N. Wildensteinom. Par se prvi put upoznao na ranču njegove obitelji u Keniji 1977. dok je Jocelyn bila na safariju. U braku su dobili dvoje djece Dianu i Aleca te su živjeli u raskošnom penthouseu na Manhattanu. Nakon 20 zajedničkih godina brak se raspao zbog optužbi za nevjeru. Njihov razvod 1999. postao je jedan od najskupljih u povijesti, a Jocelyn je osigurala nagodbu od nevjerojatnih 2,5 milijardi dolara, zajedno s dodatnih 100 milijuna dolara godišnje sljedećih 13 godina. Ali Alecova obitelj je 2015. godine odlučila prekinuti njezine godišnje isplate, ostavivši Jocelyn bez izvora prihoda. Jocelyn je zato morala 2018. podnijeti zahtjev za bankrot i zbog gubitka stalnih prihoda ostala je bez tri luksuzna stana u Trump Toweru. Kasnije je Alec navodno podmetao priče o njezinim operacijama lica i Jocelyn je to doživjela kao izdaju. 

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina

1/25

S prvom operacijom je zategla područje oko očiju jer se suprugu stalno žalila kako joj oči izgledaju vrećasto i željela ih je poboljšati. Nakon toga su uslijedili zahvati koji su joj uništili lice, a njezin bivši suprug prvi je progovorio o njezinim zahvatima u namjeri da je ocrni u javnosti. U intervjuu za Sunday Times Jocelyn je tvrdila da je Alec, koji je umro 2008., krivio njene plastične operacije za raspad braka, te je rekao kako svoju suprugu nije mogao više prepoznati Jocelyn je rekla u nekoliko navrata kako ona nije bila na zahvatima koji su toliko promijenili njezino lice, tvrdi da se s godinama samo promijenila, ali stručnjaci tvrde kako je imala brojne operacije. Navode kako je sigurno operirala gornje i donje kapke, podizala je obrve, zetazala lica, injekcijama botoksa je povećala usne, povećala je bradu, ima implantate u obrazima....

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
22:00 02.10.2024.

Grozno oženiš zgodnu mladu i zdravu ženu a nakon 20 godina ne smiješ u nju pogledati. pa čovječe tako ti treba kada ženi ne ograničiš iznos koji može mjesečno a koliki dnevno potrošiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije