sportska novinarka

Zgodna britanska voditeljica odmarala na našoj obali: 'Opsjednuta sam, već planiram povratak'

Foto: instagram
1/6
24.06.2023.
u 10:36

S pratiteljima na Instagramu Melissa Reddy podijelila je i poneke fotografije i otkrila koliko ju je Hrvatska oduševila

Britanska sportska novinarka i voditeljica Sky Sportsa i Sky Sports Newsa, 36-godišnja Melissa Reddy kao destinaciju za godišnji odmor odabrala je upravo Hrvatsku, a posjetila je Pulu, Split, Hvar i Dubrovnik. 

S pratiteljima na Instagramu je podijelila i poneke fotografije i otkrila koliko ju je Hrvatska oduševila.

VEZANI ČLANCI

"Hrvatska, opsjednuta sam tobom. Od idiličnih plaža do šarma starog grada, mirnog života do zabava, zemlja ima sve. Posjetila sam Pulu, Split, Hvar, Dubrovnik, ali još uvijek mi nije dovoljno i već planiram svoj povratak u lov na slapove i veslanje na dasci za zalazak sunca", napisala je Melissa i uz to preporučila nekoliko lokacija za izlaske koji su joj se posebno svidjeli.

"A ja sam opsjednut tobom", "I meni se sviđa Hrvatska, a Istra pogotovo", "Sve je jako lijepo", "Wow", "Ti si apsolutno predivna", "Kako voditeljice mogu biti ovako seksi", "Čini se da si uživala", "Kakvi prizori", "Ti se senzacija", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Inače, 36-godišnja Melissa je do 2022. godine radila kao dopisnica u Independentu, a sada radi za Sky Sports i Sky Sports News.  

VIDEO Dance groznica zatresla Hrvatsku: Počela turneja Karme, ET-ja i Colonije

 

Ključne riječi

Komentara 3

AN
AnimaTor
07:54 26.06.2023.

Potpomognuta ljepota plastikom.

Avatar rubinet
rubinet
15:43 25.06.2023.

Odmarala se na našoj obali.

OB
Oblacni
14:08 24.06.2023.

Pravi komad i pol! Nives, Daniela i ostali polukomadi, sakrijte se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije