PROMO

Žiri "Glazbe s drugog planeta" odabrao pobjednika – Valetudo

mars festival,
PR
Autor
PR članak
06.06.2011.
u 14:30

Dubrovačka skupina Valetudo priprema skoru objavu novog studijskog albuma znakovitog naziva 'Samo jednom se ljubi sve je ostalo majka'.

U petak 3. 6. 2011. žiri Mars festivala, između mnogo prijavljenih bendova, u prostorijama kluba Jabuke odabrao je predgrupu bendu 30 seconds to Mars.
 
Više od tisuću glasova publike odlučilo je tko će od deset ponuđenih bendova dobiti priliku natjecati se za svirku na glavnoj pozornici Mars festivala u Zagrebu. Od njih deset samo je pet finalista - Project Mof, Tix, Valetudo, Ignor, Killed a fox, nastupilo u prepunoj Jabuci i oduševilo publiku, a žiri je posebno dojmio jedan bend i to iz Dubrovnika – Valetudo.
 
Dubrovačka skupina Valetudo priprema skoru objavu novog studijskog albuma znakovitog naziva "Samo jednom se ljubi sve je ostalo majka". Ovaj osebujan i potpuno atipičan pop-bend iza sebe ima album prvijenac "Ekvator" i poznate singlove "Sex on the beach", "Plešemo", "Mediterano".

Valetudo je zaista imao veliku želju da postane predgrupa jednoj od najvećih svjetskih atrakcija pa su upravo zato potegnuli iz Dubrovnika kako bi se predstavili publici i žiriju i već sutradan nakon svirke vratili se natrag kući. Ali... ne zadugo jer već u petak, 10. 6. 2011. gledat ćemo ih na Mars festivalu u Zagrebu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?