ima tek 45 kilograma

Živi na sjemenkama: Angelina Jolie ponovno šokira mršavošću

Angelina Jolie (1)
Foto: NI Syndication/PIXSELL
1/3
11.02.2014.
u 10:32

Njezin režim prehrane temelji se na sjemenkama i orašastim plodovima te mješavini kvinoje, chia sjemenki, pira i heljde

Angelina Jolie ponovno šokira svojim mršavim izgledom, a prema pisanju američkih medija, poznata glumica spala je na samo 45 kilograma zbog dijete koja uključuje samo "drevne žitarice".

Njezin režim prehrane temelji se na sjemenkama i orašastim plodovima te mješavini kvinoje, chia sjemenki, pira i heljde.

– Angie je obožavateljica zdravih sjemenki zbog njihova doprinosa zdravlju. Kaže da imaju hranjive vrijednosti koje ne može naći nigdje drugdje, a i koža joj je sjajnija – kaže izvor.

No, iako su sjemenke i orašasti plodovi hranjivi, mršav izgled lijepe glumice naišao je negativne komentare, nakon što je otkriveno da, navodno, jede tek 600 kalorija dnevno te kako teži tek 45 kilograma.

Zbog mršavosti su joj na rukama iskočile vene, koje planira ukloniti laserskom operacijom. 

>>Brad i Angelina planiraju četiri vjenčanja

Komentara 4

DU
Deleted user
11:16 11.02.2014.

Sve bu dobro, ak ju Bread Pit nebu moral odvesti svako jutro i navečer na pašu.

Avatar sayla 007
sayla 007
11:10 11.02.2014.

Nije uopce mrsava, nego ste vi navikli na vase trokrilne ormare.

HR
hrxxx111
11:17 11.02.2014.

izgleda ko nesto sto psu bacim da glaba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije