Podivljala

Zločesta Miley Cyrus fotografkinji: 'Je..no sam bolesna, kujo!'

miley cyrzus
Screenshot
21.06.2013.
u 22:58

Miley Cyrus pokazala je iznimnu zlobu prema papparazzima koji su je dočekali pred bolnicom.

Miley Cyrus pokazala je iznimnu zlobu prema papparazzima koji su je dočekali pred bolnicom. Pjevačica je u pratnji prijatelja stigla na pregled, a dijagnosticiran joj je laringitis.

Razumljivo je da pjevačica nije bila u najboljem raspoloženju, no nitko nije očekivao da je fotografinju nazvati kujom. Naime, fotografkinja ju je upitala je i trudna, a Miley joj je odgovorila: 'Ne, je..eno sam bolesna, kujo'. Ubrzo je ušla u automobil, i odvezla se do ljekarne, a zbog papparazza, po lijekove je poslala prijatelja.

>>Miley Cyrus dala majci podršku tijekom razvoda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije