Tri, dva, jedan-kuhaj!

Znate li legendu o nastanku tripica?

3,2,1-kuhaj!
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
24.02.2015.
u 15:15

U večerašnjoj emisiji showa „Tri, dva, jedan-kuhaj!“ otkrivamo legendu o tome kako su tripice ili fileki dobili ime!

U večerašnjoj emisiji showa „Tri, dva, jedan-kuhaj!“ otkrivamo legendu o tome kako su tripice ili fileki dobili ime!

Naši kandidati će pokazati zavidno kulinarsko teoretsko znanje te nezavidno praktično poznavanje pripreme zagrebačkih jela, a Roberto će se proslaviti i poznavanjem urbanih legendi o nastanku naziva tripica – podcijenjenog jela koje mnogi smatraju pravim specijalitetom.

„U Hrvatskoj su bile četiri pice. Jedna je otišla u Italiju, pa su oni dobili picu. A kod nas su ostale tri pice!“, objasnio je Roberto

Jesu li tripice bolji kada ih probaš sjedeći? Koja je razlika između teletine i svinjetine, koja je tajna dobrog zagrebačkog odreska i zašto se zagrebački odrezak uopće zove zagrebački odrezak.

Odgovore na ta i ostala kulinarska pitanja doznajte večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

>>Tom Gretić: Lud sam za bolonjezom koji kuham četiri sata

>>Kandidat RTL-ova showa: Andreu Andrassy osvojio sam tortom od sira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije