Zastrašujuće

Zovu je žena mačka, kaže kako nije bila na estetskim operacijama, ali njezine nove fotke govore suprotno

Foto: profimedia
1/4
13.01.2023.
u 20:17

Ovaj tjedan paparazzi su Jocelyn Wildenstein (82) snimili u Miamiju gdje je uživala u ručku sa svojim 27 godinama mlađim zaručnikom Lloydom Kleinom.

Jocelyn Wildenstein (82) u javnosti je dobila nadimak žena mačka zbog izgleda svog lica koje je nakon brojnih estetskih operacija postalo izobličeno. Ovaj tjedan paparazzi su je snimili u Miamiju gdje je uživala u ručku sa svojim 27 godinama mlađim zaručnikom Lloydom Kleinom.

Ovaj par je već godinama u vezi, a u nekoliko navrata bili su na rubu prekida i oboje su u dva navrata završili na policiji zbog burnih svađa. - Lloyd zna biti vrlo strastven, nekada zna biti i malo grub - objasnila je tada Jocelyn. Ona je postala poznata 90-ih kada se nakon 21 godine braka razvela od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina i nakon razvoda dobila je više od dvije milijarde dolara.

Njezina avantura s estetskim zahvatima je započela još dok je bila u braku s Alecom Wildensteinom i prvom operacijom je zategla područje oko očiju jer se suprugu stalno žalila kako joj oči izgledaju vrećasto i željela ih je poboljšati. Nakon toga su uslijedili zahvati koji su joj uništili lice, a njezin bivši suprug prvi je progovorio o njezinim zahvatima u namjeri da je ocrni u javnosti.

Jocelyn je rekla u nekoliko navrata kako ona nije bila na zahvatima koji su toliko promijenili njezino lice, tvrdi da se s godinama samo promijenila, ali stručnjaci tvrde kako je imala brojne operacije. Navode kako je sigurno operirala gornje i donje kapke, podizala je obrve, zetazala lica, injekcijama botoksa je povećala usne, povećala je bradu, ima implantate u obrazima....

VIDEO Princ Harry otkrio što je Charles rekao Diani nakon njegova rođenja: Hladna rečenica sve je šokirala

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
20:40 13.01.2023.

Sretneš je po noći i umreš od straha.

VO
Votum
20:36 13.01.2023.

Izgleda kao oni likovi iz crtića kojima se miče samo donji dio lica pa im se glava okrene

ZE
zeldox
23:20 13.01.2023.

jako me podsjeća na Danijelu Dvornik, kada se sama slika izgleda super a kada ju drugi slikaju baš i ne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije