Otkrio je i kako

Zuhra: Bio sam u najdebljoj fazi, sada sam izgubio nekih 27 kilograma

Večernja škola na oproštajnoj turneji nastupala u Osijeku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
27.05.2023.
u 08:45

Kada su mi kile počele ugrožavati zdravlje i moj način života, odlučio sam podvući crtu - ispričao je Zlatan Zuhrić Zuhra

Glumac Zlatan Zuhrić Zuhra transformirao je svoju figuru u zadnje vrijeme i vidno je smršavio i to sve zahvaljujući promjeni životnih navika prije više od godinu dana. Shvatio je kako je došao u svoju možda najdeblju fazu i hitno je morao nešto promijeniti.

- Baš sam neki dan ustanovio da sam izgubio nekih 26 - 27 kilograma. Bio sam u najgoroj i najdebljoj fazi, ja to zovem 'tuljan' faza i onda sam odlučio tome stati na kraj. Kada su mi kile počele ugrožavati zdravlje i moj način života, odlučio sam podvući crtu - ispričao je Zuhra u razgovoru za Story.  Zbog užurbanog ritma života često je najviše jeo navečer i kada je izbacio tu naviku i nakon što se savjetovao s dijabetologom i primijenio i njegove sugestije, kilogrami su polako počeli nestajati i kaže kako je zasad izgubio 30 kilograma. 

VEZANI ČLANCI

- Nemam nikakav režim, meni su ti mitovi i legende o teretanama glupi, ja radije se ne bi uplitao u tu priču. Ne idem u teretanu, ali sam intenzivirao neke druge stvari. Primjerice, šećem psa duplo dulje nego prije, idem radije stepenicama nego liftom, sitnice neke mijenjam. Dosta toga u prehrani sam jednostavno izbacio, ne konzumiram više neke stvari koje su me očigledno debljale. Na primjer gazirana pića, kao i sve proizvode iz pekare kojima sam dugo bio vjeran jer bi u nekim pauzama između snimanja imao taman toliko vremena da pojedem jedino takvo nešto. Sada radije pričekam da dođem doma i pojedem nešto na žlicu. Uglavnom, disciplina - otkrio je u čemu je njegova tajna. Prije dvije godine je pričao kako se na početku pandemije ulijenio i kako nije bilo posla za glumce većinu vremena je proveo na kauču gledajući Netflix i tako su se kilogrami počeli gomilati. 

- Kroz proteklih trideset godina, kile su mi išle malo gore, malo dolje, a kako sam bik u horoskopu, poznat sam po različitim fazama i oscilacijama - rekao je Zuhra tada za Gloriju.

VIDEO Život Tine Turner obilježile su tragedije, a najviše su je shrvale smrti sinova Craiga i Ronnieja

 

Komentara 2

LA
lajh1985
11:05 27.05.2023.

I znaci ak odem stepenicama do 5 kata umjesto liftom bum izgubil kile?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije