Vin Diesel

Zvijezda 'Brzih i žestokih' objavio sliku s kćeri i raznježio obožavateljice

Vin Diesel
Foto: Instagram
1/3
13.08.2015.
u 09:40

Vin Diesel pokazao je da i macho muškarci imaju nježniju stranu objavom fotografije na kojoj ljubi svoju kćer

Holywoodski glumac rastopio je srca žena diljem svijeta objavom fotografije na Instagramu s četveromjesečnom kćeri Pauline.

Vin Diesel i njegova prelijepa žena koju obožava, Paloma Jimenez, ponosni su roditelji preslatke djevojčice. Ime je dobila po Vinovu kolegi i prijatelju, Paulu Walkeru, čiju smrt još nije prebolio. 

– Paul je bio u sobi. Dok sam rezao pupčanu vrpcu, nisam pomislio na nijednu drugu osobu. Jednostavno znam da je bio ondje – izjavio je za Today Show.

Vin i Paloma roditelji su troje djece, sina Vincenta Sinclaira, kćeri Haniae Riley i četveromjesečne Pauline. Šestogodišnja Hania ide tatinim stopama te ima narančasti pojas u Judu, a akcijski junak se ne mora brinuti da će ljepotica imati problema s dečkima.

Paul Walker, Vinov partner u uličnim utrkama u filmskom spektaklu "Brzi i žestoki", poginuo je u prometnoj nesreći 2013. godine, a Vin ga naziva svojim bratom.

 

All love...

Fotografiju objavljuje Vin Diesel (@vindiesel)

>>Vin Diesel: Paul Walker ostat će s nama zauvijek

>>Kada Vin Diesel zapjeva 'Stay with me', to zvuči ovako...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije