Četvrtkom na RTL Televiziji

Zvijezda donosi novi TV format "Kratko&Slatko" u emisiji Sve u šest

Kratko&Slatko na RTL-u
08.06.2016.
u 11:35

Svojim kolačima Mirjana Špoljar tijekom 20 godina duge karijere zasladila je život i brojnim slavnim gostima poput Stinga i Boba Dylana, a pri svakodnevnom radu, koristi se jednostavnim pravilom

Jeste li znali da je u bjelanjke potrebno dodati prstohvati soli kako biste ih mogli „istući“ do savršenstva ili da je margarin tajni sastojak koji morate umiješati u tijesto da bi se ono, podatno i prhko, topilo u ustima?

To su tek neki od trikova uz koje kolači baš uvijek ispadnu kao sa slike, a otkriva ih novi edukativno-zabavni TV format  "Kratko&Slatko" koji od ovog četvrtka, 9. lipnja, pratimo u emisiji Sve u šest na RTL Televiziji. Tajne uz koje i najmanje vješti mogu postati vrsni slastičari u emisiji će s gledateljima podijeliti Mirjana Špoljar, brand ambasadorica za Zvijezda tvrde margarine i trostruka prvakinja Hrvatske u slastičarstvu. 

Svojim kolačima Mirjana Špoljar tijekom 20 godina duge karijere zasladila je život i brojnim slavnim gostima poput Stinga i Boba Dylana, a pri svakodnevnom radu, koristi se jednostavnim pravilom

- Vaga je u slastičarstvu zakon.  Tko koristi vagu, ne jede kolače šefljom!  izjavila je slastičarka pa dodala da svatko može biti slastičar ako slijedi recept. Savjete ljubiteljima slastica – bez obzira vole li u njima samo uživati ili se i sami žele primiti posla i uvaljati ruke u brašno, Mirjana Špoljar podijelit će svakog četvrtka u lipnju na RTL Televiziji od 18 sati.

Njezine recepte možete pronaći i na portalu Slastistika.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije