IMA 35 GODINA

Zvijezda OnlyFansa voli spavati s umirovljenicima: 'Obilazim staračke domove, neki to nisu radili od 1999.'

Foto: Instagram
1/6
15.10.2024.
u 17:09

- Najdraže mi je kad ih odvedem na večeru i na taj se način zbližimo. Oni se onda odmah osjećaju ugodnije, posebice ako se kasnije planiramo baciti na stvar - izjavila je Tiffany koja ne može sakriti ponos što se upravo ona prva i jedina sjetila ovakvog načina zarade.

Platforma OnlyFans svakog dana stječe sve veću popularnost, a sada se oglasila jedna njena korisnica koja tvrdi da voli spavati sa starijim umirovljenicima. Riječ je o 35-godišnjoj Tiffany iz Wisconsina u SAD-u, koja je u razgovoru za Daily Star podijelila nekoliko savjeta za osvajanje muškaraca iz staračkih domova. Za njenim uslugama postoji velika potražnja jer, kako kaže, neki od starijih muškaraca "nisu imali odnose još od 1999. godine", te je na taj način zaradila pravo bogatstvo.

Naime, atraktivna plavuša na društvenim se mrežama predstavlja pod imenom Wisconsin Tiff, a veliku popularnost ostvarila je tako što s umirovljenicima iz lokalne zajednice izlazi na spojeve, večera s njima i zatim snima eksplicitne scene. - Najdraže mi je kad ih odvedem na večeru i na taj se način zbližimo. Oni se onda odmah osjećaju ugodnije, posebice ako se kasnije planiramo baciti na stvar - izjavila je Tiffany koja ne može sakriti ponos što se upravo ona prva i jedina sjetila ovakvog načina zarade.

Bez obzira što su njezine avanture s umirovljenicima izazvale pravu pomutnju, posebice među domovima za starije, Tiffany tvrdi da je sve vrijedilo jer u živote starijih muškaraca unosi prijekopotrebnu promjenu: - Tu sam za njih i seksam se s umirovljenicima kojima je to najpotrebnije - neki od njih te stvari nisu radili još od 1999.! A ja im dajem puno više od osmijeha na licima - kaže 35-godišnjakinja.

VEZANI ČLANCI:

Prisjetila se i jednog od najposebnijih trenutaka: - Jedan od trenutaka kojih se najviše sjećam je kada mi je stariji gospodin rekao da sam učinila da se ponovno osjeća mladim - priznaje Tiffany koja uživa u snimanju takvog sadržaja: - Duboko se divim mnogim kvalitetama koje stariji, iskusniji muškarci donose sa sobom, a njihove godine raznolikog iskustva doprinose dubini naših izvedbi s kojima se gledatelji mogu poistovjetiti - objasnila je.

Pritom tvrdi kako umirovljenike nije briga za posao kojim se bavi, a osim njih, priznaje da iste stvari voli raditi sa štreberima i neuglednim muškarcima. Razlog tome pronalazi u vlastitom životu, budući da je u mladosti i sama bila napuštena i zaboravljena pa ne želi da se netko drugi osjeća na isti način.

GALERIJA: Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

1/43

Na kraju je otkrila da na ovaj način zarađuje oko 16 tisuća funti tjedno te da o mirovini ni ne razmišlja. Svoj posao nastavit će obavljati online putem, a u budućnosti bi voljela postati atraktivna baka s TikToka.

VIDEO: Gledatelji oštro o Martininom zlatnom gumbu: 'Ništa posebno, ovo nije talent. Trebalo bi to ograničiti'

 

 

Komentara 1

MA
MadMax1
19:09 15.10.2024.

Kižim ju, nije joj lako. Svo njenih godina su ovo, ono samo ne on

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije