Jednostavna svadba

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' udala se u našem susjedstvu, a njezin odabranik je poznat po ulozi u hit seriji

Dubrovnik: Nastavak snimanja HBO-ove serije Igra prijestolja na Pilama
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
13.10.2022.
u 12:30

Lena Headey, najpoznatija po ulozi kraljice Cersei, udala se u našem susjedstvu u Italiji za glumca Marca Menchacu.

Glumica iz serije "Igre prijestolja" Lena Headey, najpoznatija po ulozi kraljice Cersei, udala se u našem susjedstvu u Italiji za glumca Marca Menchacu kojeg su gledatelji upoznali u Netflixovoj seriji Ozark. Par je imao jednostavno i intimno svadbeno slavlje na kojem su bili prisutni samo članovi obitelji i prijatelji. Na fotografijama koje su njihovi prijatelji podijelili na društvenim mrežama Lena je blistala u bijelo vjenčanici i kosu je ukrasila cvijećem, dok je njezin suprug nosio elegantno odijelo plave boje.  

Među uzvanicima na vjenčanju bili su i njihovi kolege iz serija poput Sophie Turner, koju smo u "Igri prijestolja" gledali u ulozi Sanse Stark koja je na vjenčanje došla u društvu supruga Joe Jonas.

 

Headey je ovo drugi brak, a prvi put je u braku bila s glazbenikom Peterom Paulom Loughranom za kojeg se udala 2007. a rastali su se šest godina kasnije. Bivši par ima zajedničkog sina Wylieja kojem je 11 godina. Godine 2015. dobila je kćer Teddy s dečkom, redateljem Danom Cadanom koji joj je bio i prijatelj iz djetinjstva, no par se razišao 2018. godine, a dvije godine kasnije je  započela vezu s Menchacom.

Par je potvrdio svoju vezu u studenom 2020., iako su nekoliko mjeseci ranije viđeni kako provode vrijeme zajedno tijekom premijere HBO-ove serije "The Outsider", u kojoj je Menchaca igrao glavnu ulogu.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Dušanjevrag
12:39 13.10.2022.

Napokon susjedstvo, a da nije Srbija ili BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije