Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zvijezde turskih sapunica – nekad i danas

Ekran
VL
PR
Autor
PR članak
21.02.2013.
u 11:37

Donosimo intervju s Milom Horvat, HTV-ovom novinarkom i voditeljicom Sportskog programa koja se oporavlja nakon operacije.

Saznajte kako su vaši omiljeni glumci nekada izgledali i čime su se bavili, te kako su od anonimaca postali jedne od najmoćnijih osoba u Turskoj. Od opernih pjevača, porno-glumica i modela do najvećih turskih zvijezda. Glumce koji glume Silu, Sulejmana, Hurem i druge iz hit-serija obilježila su teška djetinjstva, mukotrpni poslovi i lutanja Amerikom, ali zato su danas zgodni, uspješni i jako bogati!

Donosimo intervju s Milom Horvat, HTV-ovom novinarkom i voditeljicom Sportskog programa koja se oporavlja nakon operacije tumora jednjaka. Još se nije vratila kući s hitne operacije u Beču, kaže kako joj treba vremena za oporavak, ali se nada skorom povratku.

U kina stiže film "Zagonetni dječak" i nove avanture Kušanova Koka.

Pregledajte haljine koje moraju naći mjesto na crvenom tepihu na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Pročitajte o najseksepilnijoj glumici u poznatoj sceni pod tušem, u Hitchcockovoj biografiji, Scarlett Johansson. Saznajte zašto Ivana Banfić nije postala operna pjevačica.

Osim novosti iz svijeta poznatih i slavnih, donosimo i 11 stranica enigmatike. Sudoku, kakuro i križaljke razbudit će vaše sive stanice raznolikim mozgalicama. Ne propustite i ovoga tjedna nagradnu križaljku koja vodi do vrijednih nagrada. U ovom broju najsretnijeg čitatelja očekuje mobitel Samsung.

Ne propustite, u petak, 22. 2., samo u Večernjem listu novi broj priloga Ekran.

Uživajte u vikendu uz Večernji list jer petak je dan za Ekran.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?