ZVJEZDICE

'Drska mala' Lea Tušak izazvala ovacije žirija

Zvjezdice
Foto: Screenshot Youtube
1/3
17.10.2015.
u 12:34

“Ne moraš više ni pjevati”, kazala je Vanna u šali nakon tek drugog otpjevanog stiha

Nakon prvog stiha pjesme Christine Aguilere “Say something” u izvedbi Lee Tušak žiri je domah znao da istog treba mora pritisnuti crveni gumb. Dvanaestogodišnja pjevačica ih je osvojila na prvu!

“Ne moraš više ni pjevati”, kazala je Vanna u šali nakon tek drugog otpjevanog stiha, a otac Damir, koji je s našom Nives Čanović pratio Lein nastup u backstageu, ostao je bez teksta. “Enis i ja ovu pjesmu već danima pjevamo po garderobama i šminkeraju, ali nam ne ide tako dobro kao tebi. Kod tebe mi se najviše sviđa, osim toga što znaš pjevati, što si jedna drska mala, imaš takav dobar gard na pozornici”, dodala je Vanna, a Luka je Leinu izvedbu ispratio ovacijama. “Bila si na najvišoj razini – stilskoj, emotivnoj i pjevačkoj”, dodao je Luka.

U drugoj četvrtfinalnoj emisiji nastupilo je dvadeset zvjezdica – Lana Rubelj, Ivan Crljen, Đana Smajo, Nina Abramović Dimec, Gabriela Bonić, Lea Tušak, Lea Bičanić, Marin Bulić, Antea Kavelj, Medea Market Sindik, Lucija Ravnjak, Ida Geto, Magdalena Čajić, Lučiano Šečić, David Prigorac, Alma Malus, Paula Harasin, Ena Belani, Karlo Vulić i Lea Novak. Posljednjih desetero na žalost nije prošlo u daljnje natjecanje.

Kako će se naši mladi pjevači snaći u polufinalnoj večeri dječjeg glazbenog showa „Zvjezdice“, doznajte sljedeće subote u 20 sati na RTL-u!

>> Đana Smajo podigla žiri na noge i oduševila izvedbom hita Elvisa Presleya. Pogledajte nastup!

>> Jacques Houdek obrušio se na Facebooku na RTL-ove Zvjezdice

Komentara 2

KO
koliba
17:38 17.10.2015.

Istina ona je pobijedila a kako i ne bi kad je bila pod palicom pjevacke skole Husar Tomcic iz Zagreba ujedno i glavnog sponzora prvih nagrada.Smjesno zar ne ?!😂😂😂😂

HR
Hrabraja
13:11 17.10.2015.

Kaj nije taj shou snimljen i zavrsen jos ljetos, a pobijedila ona mala sto je himnu pjevala na mimohodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije