IVAN PERIŠIĆ:

U Brazilu će sve biti super, još se samo malo moramo uigrati

Hrvatska - Mali
Davor Javorovic/PIXSELL
31.05.2014.
u 18:10

'Osjećam se dobro i nadam se da će se to nastaviti.'

Strijelac dva pogotka za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u pripremnom susretu protiv Malija bio je Ivan Perišić, ali i on sam je svjestan da se ne treba zanositi događajima u Gradskom vrtu jer još treba raditi kako bi u Brazilu sve bilo kako treba.

- Rezultatski je ovo bila uspješna utakmica, dobar dio susreta smo bili bolja ekipa iako je Mali trkački i fizički moćna reprezentacija, a većina nas dvadesetak dana nije igrala utakmicu pa su noge teške - kazao je nakon susreta Perišić.

Naglasio je i da se dobro osjeća te da je itekako željan igre. I takav treba reprezentaciji, zbog čega je bitno da se svi uigraju.

- Osjećam se dobro i nadam se da će se to nastaviti. Na treninzima smo radili dosta na kornerima i danas je bila uspješna kombinacija. Bit će vremena za uigravanje, samo su taktika i uigravanje još ostali. Ma, bit će super sve u Brazilu - optimističan je Ivan Perišić.

>> Hrvatska na krilima Perišićeva dva pogotka slavila protiv bezopasnog Malija

Komentara 4

ZO
zoca
19:03 31.05.2014.

E moj Perisicu malo uigrati vi prvo morate nauciti igrati kad nemate pomoc od igraca u klubovima kojim igrate ovo je druga prica a u repki svi igrate puno losije jer je odgovornost puno veca nego u klubovima i kvalitet je losiji e tu se treba pokazati a ne ide vam vec godinama odnosno losa je igra vec duze vrijeme i nista na bolje ne ide nazalost

HL
HV_LAKI102
19:45 31.05.2014.

Uskoro ce MILIARDA ljubitelja nogometa na planetu Zemlja imati priliku da vidi Bilicevog talenta na djelu !!

JO
jolly
08:27 01.06.2014.

I jučer je imao, ničim izazvan i od nikog napadan, vračanje lopte nazad, ravno protivniku. Samo ovo je bio Mali, a ne Belgija ili Brazil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije