NAKON REMIJA

Scolari: Imali smo više od igre; Herrera: Osjećamo se sjajno

Brazil - Meksiko
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.06.2014.
u 23:48

- Brazil je imao više od igre, imali smo i više od igre. Rezultat 0:0 nikada nije dobar kada je Brazil u pitanju. Kod sastava ništa ne bih mijenjao - rekao je izbornik Brazila Luiz Felipe Scolari.

Meksiko je u drugom kolu SP-a uzeo boda Brazilu i želi li proći dalje bit će mu dovoljan remi s Hrvatskom u zadnjem kolu.

- Brazil je imao više od igre, imali smo i više od igre. Rezultat 0:0 nikada nije dobar kada je Brazil u pitanju. Kod sastava ništa ne bih mijenjao - rekao je izbornik Brazila Luiz Felipe Scolari.

Meksički izbornik Miguel Herrera je uoči utakmice poručivao da se neće prepasti domaćina, a sada su njegovi igrači to i pokazali.

- Osjećamo se sjajno. Ekipa je dobro reagirala, nije bilo lako igrati, ali smo imali podršku naših sjajnih navijača - rekao je Herrera, dok je kapetan Meksika Rafael Marquez dodao:

- Ova nam utakmica mora biti putokaz kako dalje.

>> Meksički junak Ochoa: Ovo je nevjerojatno, utakmica moje karijere

Komentara 5

ZO
zoom
07:07 18.06.2014.

čim nema sudačke pomoći, "moćni" brazil ne može pobijediti!

MT
mladen.turcic
04:51 18.06.2014.

mexiko bi mogo proc s jednim datim golom,statistika im je koma

Avatar bereza
bereza
11:10 18.06.2014.

Meksiko igra jako dobro u polju, rastrčani su, organizirani, dobri tehničari... Da su imali samo malo bolju realizaciju, trebali su pobijediti tu brazilsku hordu nogometnih veličina! Meksiku je to druga odlična utakmica u nizu i možemo se samo nadati da će treću odigrati slabije. U dosadašnje dvije utakmice Brazil je razočarao! Da nije bilo velike pomoći suca, Brazil bi teško pobijedio Hrvatsku, a protiv Meksika su opet pokazali da nisu prava ekipa. Sva njihova igra svodi se na ono što napravi Neymar, ili Oscar. Ako Neymar ili Oscar ne mogu ništa napraviti, preostaje im još samo taktika utrčavanja u šesnaesterac i glumljenje penala! Od brazilskog lepršavog kombinatornog artističkog nogometa nije ostalo ništa! Da nisu domaćini, već bi mogli pakirati kufere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije