Dragi pretplatnici Večernjeg lista, vodimo vas na putovanje okusa i mirisa koji će probuditi vaša najzahtjevnija osjetila! U gastro kutku magazina Moj Večernji predstavljamo vam najsvježije, najzanimljivije i najpraktičnije kulinarske recepte koje možete sami napraviti u oazi svoje kuhinje.
Renomirani kuhar poznatog zagrebačkog restorana ''Stefano'' Danijel Gretić za vas je otkrio tri najtraženija recepta s menija.
Kako biste saznali Danijelove kulinarske tajne te naučili kako se pripremaju ova ukusna jela, pogledajte video školu koju smo pripremili za vas!
Tjestenina tagliatelle s pršutom San Daniele i tartufima
Sastojci
- 10 dag tjestenine tagliatelle
- 0.3 g tartufa
- 10 dag San Daniele pršuta
- 0.5 dcl vrhnja za kuhanje
- 8 dag parmezana
- sol i papar
- maslinovo ulje
Rižoto mantecato s teletinom i rikulom
Sastojci
- 15 dag telećeg buta
- 10 dag roma riže
- 5 dag rikole
- 5 dag maslaca
- 5 dag parmezana
- povrtni temeljac
- sol i papar
- obično ulje
File tune u umaku od svježih rajčica s crnim maslinama
Sastojci:
- 20 dag filea tune
- 5 dag rajčice sherry
- 5 dag crnih maslina
- 20 dag krumpira za prilog
- maslinovo ulje
- umak od rajčice
- sol i papar