Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tehnologija

Za pretplatnike Večernjeg je i tehnologija povoljnija!

sollecommerce
Foto: Večernji list
1/2
27.11.2009.
u 12:46

Provjerite cjelokupnu bogatu ponudu tehnologije Sole-Commerce-a jer je svim pretplatnicima Večernjeg lista osiguran popust od 10 posto na cjelokupan asortiman.

Sole-Commerce d.o.o., ovlašteni je uvoznik i distributer informatičke opreme,
kao i memorijskih kartica i USB stickova proizvođača Toshiba, Kingston, Lavod, Sony, Olympus. Uz navedeno, Sole-Commerce d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i distributer za Hrvatsku i regiju za sljedeće brandove: GE digitalne aparate, SkullCandy slušalice, Pat Says No USB miševe.

Dogovorene popuste je moguće ostvariti na našim prodajnim mjestima:
1.
SOLE-COMMERCE d.o.o.
A. T. MIMARE 49
10 090 ZAGREB
TELEFON/TELEFAKS: 01/3734-500 - 01/3734-792
2.
Importanne Galerija, etaža -1
Trg Drage Iblera 10
10000 Zagreb

Također u dijelu asortimana su i kompletni sustavi tehničke zaštite, kao i širok spektar usluga dizajniranja, projektiranja i konačnog implementiranja sustava poput:
• Optike
• Kontrola ulaza / izlaza te kontrola radnog vremena
• IT-a
• Vatrodojave
• Video nadzora
• Protuprovalnih sustava i zaštita objekata i imovine
• Sustava fiksne telefonije
• Elektroinstalacija jake i slabe struje

GENERAL ELECTRIC, najjači svjetski brand, napokon u Hrvatskoj

Prateći potrebe tržišta i vodeći se pitanjem ''zašto predvidjeti budućnost kada se ona može stvoriti'', GE neprestano usavršava svoje modele i uvodi nove tehnologije, kao što to i doliči najjačem svjetskom brandu izgrađenom na temeljima inovacija i kvalitete.

Znate li da je upravo General Electric zaslužan za otkriće optičkih premaza koji se koriste u svrhu smanjenja refleksije kod naočala, računala, optičkih leća, TV-a, monitora, itd.
Koristeći dugogodišnju tradiciju u istraživanju, kao rezultat istoga te kao predvodnik razvoja novih tehnologija, General Electric otišao je korak dalje te ponudio digitalne fotoaparate naprednih funkcija i iznimno visoke kvalitete. GE, osim što proizvodi digitalne kamere, također proizvodi komponente i za sve najpoznatije svjetske brendove.

Odnedavno su GE digitalne kamere  dostupne i na hrvatskom tržištu. Osim vrhunske kvalitete proizvoda i naprednih funkcija, kojima mogu zasjeniti mnoge brandove u kompaktnoj klasi, novost na našem tržištu je i globalna politika kompanije, odnosno briga o potrošaču.
Što to znači? Naime, svi reklamni zahtjevi obrađuju se u najkraćem mogućem roku, odnosno 24 sata od zaprimanja uređaja u servis, bez kompliciranih procedura i nepotrebnog zadržavanja uređaja.

Modeli koji su u ponudi, dizajnirani su na način da zadovolje sve potrebe kupaca kompaktnih fotoaparata, počevši od ulaznih ''entry level'' modela, kod kojih će korisnici znati cijeniti jednostavnost upotrebe i raspoloživost cijelog niza funkcija, pa sve do ''flagship'' modela koji će svojim naprednim funkcijama zadovoljiti i zahtjevnije profesionalce. U ponudi su također i ''Kitovi'', koji po vrlo povoljnim cijenama nude sve potrebno za bezbrižno korištenje Vašeg GE digitalnog fotoaparata.

PROŠIRITE VIDIKE UZ GE DIGITALNE FOTOAPARATE...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije