INCIDENT

Aco Ciboni sjeo na račun pa mu sina izbacili iz kluba

\'Petrovic1_pix_spo_070511\'
Pixsell
Autori: Dražen Brajdić, Antonela Vukorepa/VLM
21.05.2012.
u 08:02

Antunović kaže da je jako uznemiren svime, Aco se žali da mu je netko poslao komunalnu inspekciju u kafić

Pred očima više stotina promatrača juniorskog finala prvenstva Hrvatske u KC Dražen Petrović došlo je do "bliskog susreta" između Cibonina direktora Zdenka Antunovića i bivšeg trenera tog kluba i izbornika BiH Aleksandra Petrovića. Dogodio se na izlazu s parketa u svlačionicu, gdje se Petrović spustio s tribine. S obzirom na to da su obojica hinila smiješak, to je nekome moglo izgledati kao susret starih prijatelja, no bili smo dovoljno blizu da se uvjerimo da je riječ o žestokom verbalnom okršaju.

Neandertalac i šuga

U ratu riječima Aco je Zdenka nazvao "neandertalcem", a ovaj njega "šugom". Padale su i druge teške riječi, no do fizičkog obračuna nije došlo. Antunović se nakon toga nije vratio na svoje mjesto iza koša, a Aco je još neko vrijeme sjedio na tribini u društvu svog bivšeg igrača D. Drapera. No, nije ni on dočekao kraj utakmice Cedevite i Zagreba nakon koje se pročulo da je netko prijavljen policiji.

– Jako sam uznemiren. Institucije pravne države radit će svoj posao – rekao je Antunović koji je Petrovića prijavio policiji zbog navodnih verbalnih prijetnji.

– I ja sam jako uznemiren jer je gospodin Antunović bez ikakvog razloga izbacio moga sina Marka iz njihove druge momčadi Kaptol. Morao sam reagirati na mobing nad svojim sinom. Inače, bila je to kratka i žustra verbalna rasprava nakon koje ja nisam nikoga prijavio policiji – kazao je Aco.

Aco dobio i kamate

U Ciboni su Aci zamjerili što im je sa svojim potraživanjem otprije devet godina ovih dana sjeo na račun i blokirao ga, sada potražujući i kamate, na što on kaže da je tu riječ o presudi u kojoj je sudac odredio tko je kome koliko dužan i u tom se smislu i dogodila ovrha.

Komentara 2

JO
jolly
08:56 21.05.2012.

Podsjeća na mafijaške filmove, u kojima se napadaju žena i djeca, ako nisi napravio po njihivom.

JE
jelenko13
09:44 21.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije