Cedevita

Aco sa zadrškom govori o ostanku na klupi

aleksandar petrović
Goran Stanzl/Pixsell
18.04.2011.
u 19:11

Svom tom prisutnošću u medijima isprovocirali smo naše hrvatske suparnike, upozorava Petrović igrače.

Košarkaši i sportsko vodstvo Cedevite (direktori Novosel i Mamić) jučer su u hotelu Esplanade čašom pjenušca nazdravili svom uspjehu. Trener Aleksandar Petrović iskoristio je priliku da javno zahvali onim igračima koji su u posljednje vrijeme igrali unatoč zdravstvenim problemima.

Kapa dolje igračima

- Kapa do poda Draperu i Baždariću koje muče koljena, Trohi s istegnutim ramenom, Wrightu koji je pio tablete protiv bolova, Edwardsu koji je potpisao da će igrati na vlastitu odgovornost te junaku cijelog Eurokupa Vukušiću koji je upravo u Amsterdamu na pregledu gležnja. Strahujem da će morati na operaciju i da bi to za njega mogao biti kraj sezone. U ovom sam poslu 20 godina i znam da igrači nekad ne žele izaći na teren ako im i dlaka s glave padne.

Nakon hvalospjeva, uslijedilo je i Acino upozorenje:

– Svom tom prisutnošću u medijima isprovocirali smo dodatno hrvatske suparnike. S obzirom na to da igrači ovih dana više čitaju novine nego što mene slušaju, imam loš osjećaj da bi moglo ispasti loše ne završe li igrači tu priču što prije.

I kapetan Baždarić naglasio je da sve treba što prije zaboraviti. Bez obzira na to što je trener Petrović najavio poštedu nositelja igre, protiv Benettona igralo se punom snagom.

- Morali smo tako igrati zbog kluba, divne publike ali i nas samih. Ne vidim svrhu u igranju utakmica za 3. mjesto, no za nas je važno što smo Eurokup završili s pobjedom i veseljem. Potvrdili smo time da u Trevisu nismo bili slučajno, a igranjem u Eurokupu stekli smo psihičku čvrstoću, koja nam je već pomogla u utakmicama NLB-a i hrvatske lige – naglasio je Baždarić.

Promukli trener

U Cedeviti sanjaju o Euroligi, no za to će trebati nadjačati odmorni Zagreb. Za promukle glasnice trenera Petrovića bit će to veliki napor.

– Zna mi se dogoditi da na dan-dva ostanem bez glasa. Odmah nakon prvenstva idem na operaciju glasnica. U posljednjih 10 godina dvaput sam bio na čišćenju polipa, a sada mi je ta nakupina zahvatila obje glasnice – objasnio je Aco, koji na pitanja o nastavku suradnje s Cedevitom odgovara sa zadrškom.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:18 19.04.2011.

Qebi ga , kad se dereš na igrače... , i kakvom opernom pjevaču bi otišle glasnice , a kamoli ne tebi.... , ma šalim se naravno. Čestitke cedeviti !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije