Španjolska Jose Mourinho riješio napadačke brige

Adebayor do kraja sezone na posudbi u Real Madridu

'Manchester City\'s Emmanuel Adebayor (left) and Arsenal\'s Johan Djourou battle for the ball Photo: Press Association/Pixsell'
'Ed GarveyPress Association/Pixsell'
26.01.2011.
u 20:41

Manchester City ponudio je Madriđanima da na kraju sezone za 18 milijuna eura otkupe ugovor 26-godišnjeg togoanskog napadača

Jose Mourinho konačno je riješio napadačke brige. Nakon što je HSV odbio ponudu Madriđana za Ruuda van Nistelrooija, a gradski suparnik Atletico 50 milijuna eura za Sergia Agüera, u kraljevski klub jučer je stigao napadač Manchester Cityja Emmanuel Adebayor. Togoanac će u Madridu ostati na posudbi do kraja ljeta, za što će Real Manchester Cityju platiti 4 milijuna eura (njegova polugodišnja plaća). Također, Manchester City ponudio je Realu da na kraju sezone otkupi Adebayora za 18 milijuna eura.

Real je angažmanom Adebayora riješio prazninu u napadu nakon teške Higuainove ozljede (izostat će do kraja sezone).

Zanimljivo, City je prije godinu i pol za Adebayora Arsenalu isplatio 26 milijuna eura, što znači da će biti u gubitku proda li Togoanca u Real.

No, dolaskom Edina Džeke među nebeskoplave Adebayor je očito postao višak. Jer, Roberto Mancini u svlačionici ima još dvojicu vrhunskih napadača - Marija Balotellija i Carlosa Teveza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije