PROBLEMI ZA ČAČIĆA

Dinamu nedostaju tri ključna prvotimca: Plavi dugo nisu bili ovako desetkovani pred utakmicu na Poljudu

Zagreb: UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
Sanjin Strukic/PIXSELL
14.10.2022.
u 08:03

Ogroman hendikep bi bio za Dinamo ukoliko ne bi mogao računati na standardne igrače protiv Hajduka.

Dinamo se okreće domaćim obavezama nakon dvostrukog programa u Ligi prvaka protiv austrijskog Salzburga, a na rasporedu su utakmice s Varaždinom a slijedi i veliki okršaj na Poljudu protiv Hajduka

Međutim, Ante Čačić u ovom trenutku ima dosta problema s ozlijeđenim igračima jer postoji mogućnost kako će Dinamu nedostajati čak četiri ključna igrača protiv Hajduka. 

Luka Ivanušec će odraditi svoju suspenziju zbog kartona u nedjelju kada se plavi sastaju s Varaždinom na Maksimiru od 15 sati, tako ad će biti na raspolaganju za Hajduk, ali tri igrača su pod ozljedama i nije poznato hoće li se oporaviti. 

Mislav Oršić je dobio udarac u dvoboju protiv Salzburga i postoji velika mogućnost da će propustiti ogled s Varaždincima kako bi spreman dočekao vječiti derbi. Josip Mišić i kapetan Arijan Ademi su srce veznog reda Dinama, ali su trenutno na rehabilitaciji i vode utrku s vremenom. 

Duel Hajduka i Dinama igra se 21. listopada od 18 sati. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:09 14.10.2022.

pa bez Ademija i Ivanuseca smo jaci....jos da Petkovica nesto zaboli bilo bi 0 : 3 u Splitu

VK
vječni krojf
10:23 14.10.2022.

Za Ivanušeca je bolje da nebi igrao,jer kako igra u posljednje vrijeme više koristi od njega imaju protivnici.Doduše ima ga svugdje na terenu,samo u krivo vrijeme, gubi duele,pogrešna dodavanja,kao protiv Salzburga.Največi hendikep je Josip Mišić,a Ademi bi nedostajao kao kapetan,ali i njemu je učinak u zadnje vrijeme jako bijedan.Ima sreće da ga navijači i mediji vole.U zadnje vrijeme itekako navijači vole krive igrače, pogotovu ponikle u Dinamu.

ST
stefj
09:04 14.10.2022.

Hajduk je još daleko od Salzburga ili nekih drugih iz LP. Tu Čačić može puno manje zeznuti, a možda sa zamjenama stvar ispadne i bolja, silom prilika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije