PREDSJEDNIK SRBIJE

Aleksandar Vučić nakon debakla Srba: Sramim se

World leaders take part in the 79th annual U.N. General Assembly high-level debate
Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS
1/3
04.10.2024.
u 17:53

Iako je ovakav rezultat bio i očekivan s obzirom na razliku u kvaliteti, netko ipak takav ishod gleda kao sramotu, Aleksandar Vučić. "izgube 4:0, a kažu da nisu fascinirani onima koji su ih pobijedili", rekao je

Crvena zvezda je u utorak s uvjerljivih 4-0 poražena na San Siru protiv Intera u drugom kolu Lige prvaka. Strijelci su bili Calhanoglou, Arnautović, Lautaro i Taremi. Srpski prvak tako i dalje nema nijedan bod na tablici dok je Inter trenutno na četiri boda.

Iako je ovakav rezultat bio i očekivan s obzirom na razliku u kvaliteti, netko ipak takav ishod gleda kao sramotu, Aleksandar Vučić, inače veliki navijač Crvene zvezde. Srpski predsjednik rekao je slijedeće:

"Sramota me je i kada Zvezdini igrači izgube 4:0, a kažu da nisu fascinirani onima koji su ih pobijedili", rekao je, obrativši pažnju na izjavu Zvezdinog igrača Uroša Spajića koji je nakon utakmice rekao: "Inter nije ničim posebno iznenadio i oduševio. Ništa specijalno nisu stvorili, mi smo im poklonili".

Oba kluba u idućem kolu igrat će u gostima. Inter ide na noge Young Boysima dok će Crvena Zvezda igrati protiv ovotjednog Dinamovog protivnika Monaca.

Komentara 8

Avatar Moodleen
Moodleen
20:04 04.10.2024.

A da malo izađete tom vukiću iz onog zadnjeg otvora, pa da, za promjenu, pišete o ljudima iz civilizacije? Izgubil je i austrijski klub, nema reakcije njihovih političara, a?

ST
StožerniGeneral50
19:16 04.10.2024.

Srami se Aleksandar Vučić već godinama i neće se tako brzo prestati sramiti kako stvari stoje u nogometu kao i na ekonomskom planu.

HA
Halloween2024
20:22 04.10.2024.

Ne sramiš se " ratničkog " govora u Glini???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije