Barcelona

Alves: Prekršaja na Marcelu nije bilo, loptu sam pošteno osvojio

daniel alves
NPH/Pixsell
17.04.2011.
u 17:13

Branič Barcelone Daniel Alves, koji je skrivio kazneni udarac iz kojega je Real izjednačio u Madridu, bio je ljutit na glavnog suca Cesara Muniza Fernandeza.

Brazilac je uvjeren da prekršaja na Marcelu nije bilo te da im je darovao najstrožu kaznu iz koje je Cristiano Ronaldo u 82. minuti izjednačio na 1:1. I Barca je povela s bijele točke, pogodio je Messi u 53. minuti.

– Start na Marcelu nije bio prekršaj, loptu sam osvojio pošteno. Suci žele biti objektivni, ali nekad se izgube – kazao je Alves.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
20:58 17.04.2011.

Pa sad....loptu nisi nit dotaknul bez obzira na ostalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije