JEZIVE SCENE

Američki košarkaš srušio se na parketu, liječnici mu se bore za život

Zeke Upshaw
Foto: Printscreen Youtube
25.03.2018.
u 18:25

Upshaw je prebačen u bolnicu, a tamo je potvrđeno da je doživio srčani udar i da se bori za život.

Nova nesreća na sportskim terenima, ovaj put u SAD-u. Košarkaš Grand Rapids Drivea Zeke Upshaw (26) doživio je infarkt u utakmici protiv Long Island Netsa u razvojnoj NBA ligi.

Amerikanac se minutu i pol prije kraja susreta srušio na parket i ostao bez svijesti. Liječnička ekipa odmah je priskočila u pomoć, a igrači su bili u šoku.

Upshaw je prebačen u bolnicu, a tamo je potvrđeno da je doživio srčani udar i da se bori za život.

- Bio je u nesvijesti kad su da dovezli u bolnicu - javili su iz njegovog kluba.

Nesreća košarkaška samo je nastavak crnog niza. U posljednjih mjesec dana čak četiri nogometaša izgubila su živote zbog zdravstvenih problema.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:48 25.03.2018.

nesto sve vise i vise ..mladi sportasa pada od tih pusti farma likova i genetske hrane..a kad se nadoda..moras biti najbolji i lova lova..dodje mi ih zao..

DO
domolub
22:01 25.03.2018.

kosarka je jako naporan sport nema spaciranja po terenu kao nasi HR nogometasi i zato izgubismo od PERUA a sve neke velike zvijezde.SRAMOTA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije