VEĆ JE BIVŠI

Ancelotti: Ako mi daju otkaz, nije problem

Carlo Ancelotti
Reuters
16.04.2011.
u 14:41

Carlo Ancelotti već se pomirio sa činjenicom da će kraj sezone značiti i kraj njegovog mandata na klupi Chelsea.

Iako je prošle godine klub odveo do domaćeg naslova i FA kupa, sada se suočava sa sezonom bez trofeja što je bilo dovoljno vodstvu bluesa da mu potražu nasljednika.

- Ne znam kakva je moja budućnost. Na kraju sezone, klub će odlučiti želi li me i dalje ili želi promjenu. Ako  nisu sretni sa mnom, nije problem - rekao je Talijan.

U Ligi prvaka oprostili su se u četvrtfinalu porazom od Manchester Uniteda, u ligi su trećeplasirani sa 11 bodova manje od vragova (58), Arsenal je drugi s četiri više.

- Nije sad vrijeme da pričamo o onome što slijedi na ljeto. Svi se trebamo koncentrirati na sljedećih sedam utakmica koliko nam je ostalo.

Kaže da je u odličnim odnosima s Romanom Abramovičem, ali...

- Došao sam iz zemlje u kojoj smatraju da je kontinuitet odlična stvar. U Milanu sam bio osam godina, bilo je dobro - naglasio je Ancelotti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije