UOČI REPRIZE FINALA

Ancelotti odao novo veliko priznanje Luki Modriću. Pogledajte što je rekao za hrvatskog čarobnjaka

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/4
21.10.2024.
u 22:21

"Modrić je jedinstveni nogometaš. Ne samo u našem klubu, nego u nogometnom svijetu. Ne postoji još jedan takav nogometaš. Njegovo vođenje utakmica nam puno pomaže", rekao je Ancelotti

Ulaskom s klupe u subotu protiv Celte, Luka Modrić (39) postao je najstariji igrač u povijesti madridskog Reala koji je barem minutu proveo na terenu. Real je u toj utakmici slavio s 2-1, Modrić je Viniciusu Junioru poslao loptu s očima kod gola za konačan rezultat, ali momčad i navijači nikako nisu bili zadovoljni prikazanim na terenu.

Celta je propustila nekoliko čistih zicera, a pred Madriđanima sad slijedi niz utakmica u kojima će imati priliku pokazati mogu li se nositi s velikanima. U iduća dva tjedna redaju se Borussia Dortmund, Barcelona, Valencia i Milan. Doduše, Valencia je neprepoznatljiva ove sezone, ali Real je nerijetko imao velikih problema na njihovom terenu gdje će i igrati tjedan dana nakon El Classica.

Ipak, vratimo se na Modrića. Treneru Reala Carlu Ancelottiju je uoči reprize prošlosezonskog finala Lige prvaka s Borussijom ponovno postavljeno pitanje na koje je prilično teško dati konkretan odgovor, hoće li Luka zaigrati od starta utakmice:

"Hoće li Modrić igrati od početka? Neću vam reći. Hahaha! U svakom slučaju, sutra će nam pomoći. Bez obzira na to startao ili ne", rekao je Talijan, ali novinari su i dalje bili zainteresirani za informacije o Luki pa tu Ancelottija pitali kako vidi igre koje Luka prikazuje na terenu:

"Modrić je jedinstveni nogometaš. Ne samo u našem klubu, nego u nogometnom svijetu. Ne postoji još jedan takav nogometaš. Modrić donosi jedinstveno iskustvo i kvalitetu u baratanju loptom i vladanju svojom pozicijom. Njegovo vođenje utakmica nam puno pomaže. Nadam se da će to sve pokazati i sutra". 

Modrić je ove sezone nastupio u svih 13 utakmica za Real, ali samo pet puta je igrao od starta, od čega je tri puta odigrao cijelu utakmicu. Ubilježio je tri ovosezonske klupske asistencije, ali na prvijenac još čeka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije