Trener Reala

Ancelotti: Samo zamislite što bi bilo da je Pepe Busquetsu stao na glavu...

Carlo Ancelotti
Reuters (Ilustracija)
25.03.2014.
u 16:41

- Moram reći i da sam ja oduvijek isticao da suci samo rade svoj posao i da mogu pogriješiti tijekom utakmice

Trener Reala Carlo Ancelotti još se jednom osvrnuo na nedjeljni El Clasico. Nakon utakmice Ronaldo i Ramos okomili su se na suca, a mnogi su to okarakterizirali kao nepoštovanje.

- Ne slažem se s tim, njih dvojica samo su iznijela svoja mišljenja, a meni je jasno kako su se osjećali. Ali, moram reći i da sam ja oduvijek isticao da suci samo rade svoj posao i da mogu pogriješiti tijekom utakmice.

Osvrnuo se i na Busquetsovo gaženje Realova braniča Pepea.

- Samo zamislite što bi bilo da je obrnuto... Što bi se dogodilo da je Pepe stao na glavu Busquetsu? Odmah bi gam svi pribili na stup srama, napadali bi ga svakodnevno, rekao je Ancelotti.

>>Busquets nagazio Pepeu na glavu, sudac nije vidio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije