REAL KOD BAYERNA

Ancelotti: Sretan sam što imam igrača koji vodi igru poput Modrića

Real Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
29.04.2014.
u 11:40

– Ronaldo, Bale i Benzema najbolji su napad na svijetu, no sretan sam što imam igrače koji vode igru poput Modrića i Di Marije - rekao je Ancelotti.

Madridski Real na korak je da uđe u prvi finale Lige prvaka nakon 12 godina, odnosno na dva je koraka da osvoji 10. naslov europskog prvaka. Za početak će večeras na Allianz Areni protiv Bayerna trebati obraniti 1:0 prednost s Bernabeua.

Ancelotti: Modrić vodi igru

Carlo Ancelotti (54) svjestan je da se nakon nedavnog osvajanja Kraljeva kupa od njega očekuje još barem jedan trofej ove sezone.

- Osvojit ćemo Ligu prvaka ili španjolsko prvenstvo. Što bih radije? Možda Ligu prvaka, jer to je najvažnije klupsko nogometno natjecanje na svijetu – rekao je Ancelotti, koji ima dva naslova dok je bio trener Milana.

Večeras će Talijan krenuti s najjačom postavom, jer oporavili su se i Bale i Ronaldo. Naravno, Modrić će također igrati od prve minute, a njegovu važnost jučer je naglasio i Ancelotti.

– Ronaldo, Bale i Benzema najbolji su napad na svijetu, no sretan sam što imam igrače koji vode igru poput Modrića i Di Marije.

Prema njemačkim medijima, za Bayern bi od prve minute trebao igrati Mario Mandžukić. Hrvatski napadač morat će se čuvati grubih startova i nesportskog ponašanja, jer u slučaju kartona propustit će finale u Lisabonu. Kod Reala u istoj su opasnosti Sergio Ramos, Xabi Alonso te Illarramendi.

Pep: Oni su već u finalu

Trener Bayerna Josep Guardiola (43) uvjeren je da će nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice.

– Sudeći prema medijima, Real je već u finalu, no valjda se nešto i nas pita – cinično je rekao Guardiola i dodao:

– Zaslužili smo bolji rezultat u prvoj utakmici, igrali smo dobro, što potvrđuje i to da se Real cijelo vrijeme branio barem sa sedmoricom. Mnogi govore da smo pod pritiskom, no Real je pod još većim jer opsesivno želi taj 10. europski naslov. No, vjerujem da ga ove sezone neće osvojiti.

Zanimljivo, obje polufinalne utakmice počet će minutom šutnje u spomen na velike trenere Vujadina Boškova i Tita Vilanovu.

>> Breitner: Bayern ima bolju momčad, ali i boljeg trenera

Komentara 3

HA
hajduk1966
17:15 29.04.2014.

Odlican trener

HL
HV_LAKI102
18:44 29.04.2014.

Ako su se Ronaldo i Bale zaista oporavili od ozlijede, i budu li oba u igri sa profesorom Modricem,Bajern ce biti pregazen ko plitak potok...Bajernov tika taka mogao bih profunkcionirati tek iduce godine,i to pod uvjetom da im Guardiola ostane,aa to je veliki upitnik.

CR
cravates_royaux
12:52 29.04.2014.

"Trener Barcelone Josep Guardiola (43) uvjeren je da će nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice." nisam ni znao da barcelona igra polufinale LP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije